Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Με βενζίνη, diesel και PHEV το νέο Skoda Kodiaq
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με βενζίνη, diesel και PHEV το νέο Skoda Kodiaq

Διαβάστηκε από 12486 αναγνώστες - 26/6/2023

Οι πρώτες επίσημες πληροφορίες για το νέο Skoda Kodiaq αποκαλύφθηκαν, με το μεσαίο SUV να έρχεται όντας μεγαλύτερο από το προηγούμενο και πιο hi-tech, ενώ εκτός από βενζίνη και diesel θα έχει και plug-in υβριδική έκδοση με ηλεκτρική αυτονομία 100 χιλιομέτρων.

Εμφανίστηκε με καμουφλάζ το νέο Kodiaq

Το φθινόπωρο του 2023 η Skoda έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει τη νέα γενιά του Kodiaq, ωστόσο οι πρώτες επίσημες εικόνες αλλά και πληροφορίες για τη δεύτερη γενιά του τσεχικού μεσαίου SUV ήρθαν στη δημοσιότητα και σας τις παρουσιάζουμε.

Ξεκινώντας με το σχεδιαστικό κομμάτι, αν και το νέο Skoda Kodiaq παρουσιάζεται καμουφλαρισμένο στις εικόνες, μπορούμε να διακρίνουμε πως θα χαρακτηρίζεται από τους διπλούς προβολείς στο εμπρόσθιο μέρος, που θα πλαισιώνουν την πιο φαρδιά μάσκα. Ο προφυλακτήρας στις δύο άκρες του ενσωματώνει ισάριθμους αεραγωγούς σε σχήμα αγκύλης, αλλά και ένα ευρύτερο αεραγωγό στο κέντρο. Στο προφίλ παρατηρούμε πως η βάση των καθρεπτών είναι πλέον πάνω στην πόρτα, ενώ στο πίσω μέρος τα πιο φαρδιά φώτα πιθανότατα εκτείνονται έως την πόρτα του χώρου αποσκευών.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις