Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mercedes: Στην ΔΕΘ η πλήρης γκάμα των ηλεκτρικών EQ
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mercedes: Στην ΔΕΘ η πλήρης γκάμα των ηλεκτρικών EQ

13/9/2022

Η Mercedes-Benz στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης παρουσιάζει την πλήρη γκάμα των EQ μοντέλων της, όπως και των eVANS της

Η Mercedes στην 86η ΔΕΘ

Για ακόμη μία χρονιά, η 86η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης άνοιξε τις πύλες της για το κοινό το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στο χώρο της HELEXPO. Σε αυτήν την Έκθεση – θεσμό για τη Β. Ελλάδα και τη χώρα γενικότερα, ένα ολόκληρο περίπτερο είναι αφιερωμένο στην Αυτοκίνηση, την Ηλεκτροκίνηση και τη Μικροκινητικότητα.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ηλεκτρικές προτάσεις σε επιβατικά και ελαφρά επαγγελματικά

Η Mercedes-Benz ως ηγέτης και στην ηλεκτροκίνηση, με προτάσεις σε κάθε κατασκευαστική σειρά επιβατικών, από την A- έως την S-Class τόσο σε αμιγώς ηλεκτρικά όσο και σε plug-in hybrid μοντέλα, όπως και σε όλη σχεδόν τη γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών της οχημάτων δεν θα μπορούσε να λείπει από την Έκθεση αυτή.
 

Απολαύστε από κοντά όλα τα διαθέσιμα ηλεκτρικά μοντέλα

Έτσι, σε ένα χώρο 330 τετραγωνικών μέτρων στο περίπτερο 17, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν από κοντά όλα τα διαθέσιμα ηλεκτρικά μοντέλα των επιβατικών και των eVANS της μάρκας στην Ελλάδα (ΕQA, EQB, EQE, EQS, EQV, eVito Tourer, eVito Van & eSprinter Van) αλλά και να ενημερωθούν για κάθε τι που αφορά στις εξελίξεις της ηλεκτροκίνησης και των υβριδικών συστημάτων στην αυτοκίνηση από τους εξειδικευμένους συνεργάτες του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Mercedes-Benz M.Iωαννίδης Α.Ε.Β.Ε., Γ. Κεσίδης Α.Ε., Β.Κ. Ιωαννίδης Α.Ε.Β.Ε., Ν. Βούρδας & Υιοι Α.Ε.Β.Ε., Κ. Γκαρτζονίκας Α.Ε.Β.Ε.  
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε