Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Τα σχέδια προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa και είναι ανεξάρτητα από την VW.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα σχέδια προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa και είναι ανεξάρτητα από την VW.

Μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές στο ανανεωμένο VW Touareg

7/2/2023

Μέσα στο 2023 θα κάνει ντεμπούτο το ανανεωμένο VW Touareg σε βενζίνη, diesel και Plug-in υβριδική έκδοση. Μικρές θα είναι οι αλλαγές που θα φέρει μαζί του στο κομμάτι του σχεδιασμού.

Δεν αργεί το ντεμπούτο του

Τις τελευταίες του δοκιμές σε θερμοκρασίες πολικού ψύχους κάνει σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτή την στιγμή, το ανανεωμένο Volkswagen Touareg, ώστε να δοκιμαστούν τα ηλεκτρονικά του συστήματα και τα μηχανικά του μέρη σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Το ντεμπούτο της ανανεωμένης έκδοσης άλλωστε πρέπει να αναμένεται μέσα στο 2023.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Μικρές και αναμενόμενες οι αλλαγές

Τόσο από τα ψηφιακά σχέδια των ανεξάρτητων σχεδιαστών, όσο και από τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει και δείχνουν το αυτοκίνητο να δοκιμάζεται στο χιόνι, μπορούμε να συμπεράνουμε πως το ανανεωμένο Touareg δεν θα έχει σημαντικές αλλαγές σχεδιαστικά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα δούμε νέα φώτα και φρεσκαρισμένους προφυλακτήρες τόσο στον πρόβολο όσο και στο πίσω μέρος. Φυσικά, μιας και πρόκειται απλά για μια ανανέωση, το Touareg θα συνεχίσει να βασίζεται πάνω στην αρχιτεκτονική MLB Evo, την οποία ο γερμανικός όμιλος έχει δώσει και στις  Porsche, Bentley και Lamborghini

Πολλές επιλογές κινητήρων

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως η ανανεωμένη έκδοση του VW Touareg, δεν θα έχει αλλαγές στον τομέα των κινητήρων. Το γερμανικό SUV θα συνδυάζεται για μια ακόμη φορά με ισχυρούς κινητήρες βενζίνης και diesel αλλά δεν πρέπει να μας προξενήσει εντύπωση αν δούμε να προστίθεται μια Plug-in υβριδική έκδοση, εκτός του Touareg R των 462 ίππων.

Ανανεώνεται η SUVάρα της VW!
Μένουν οι λεπτομέρειες για το ντεμπούτο του
Μικρές και αναμενόμενες οι αλλαγές εξωτερικά 
Επιλογές για κάθε γούστο στο κομμάτι των κινητήρων
Tι αλλαγές θα θέλατε να δείτε στο ανανεωμένο Touareg; 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε