Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέα GR Sport έκδοση για το RAV4 από την Toyota
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα GR Sport έκδοση για το RAV4 από την Toyota

19/10/2022

Με μια νέα έκδοση με όνομα GR Sport επεκτείνεται η γκάμα του RAV4. Η έκδοση αυτή θα συνδυάζεται μόνο με το υβριδικό και το Plug-in υβριδικό κινητήριο σύνολο του μοντέλου.

To πιο σπορτίφ RAV4 στην γκάμα

Μετά τις GR Sport εκδόσεις για τα Yaris, Yaris Sport, Corolla, C-HR και Hilux, ήρθε η σειρά του RAV4 να λάβει μια ίδια έκδοση από την Toyota. Το νέο Toyota RAV4 GR Sport θα γίνει διαθέσιμο στην Ευρώπη μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2022.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Μαύρο φινίρισμα παντού, νέο σετ ζαντών

Σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις, η GR Sport έκδοση θα ξεχωρίζει μέσω των piano black μαύρων προστατευτικών στους θόλους των τροχών, των μαύρων πλαϊνών ποδιών, του μαύρου φινιρίσματος στα φώτα ομίχλης, στην γρίλια και στο μπροστινό σπόιλερ και τα διακριτικά GR λογότυπα. Νέο είναι επίσης το σετ με τις 19άρες ζάντες που κατασκευάστηκαν ειδικά για τo RAV4 GR Sport

Δύο οθονάρες δίνουν το παρών, γεμάτο με GR λογότυπα

Ανοίγοντας την πόρτα του οδηγού θα συναντήσουμε σπορ καθίσματα με suede και συνθετικό δέρμα, GR λογότυπα στα προσκέφαλα, στα πατάκια και στο τιμόνι και ασημένιες ραφές στα καθίσματα, το τιμόνι, τον επιλογέα. Το μάτι δεν γίνεται να μην πέσει στις δύο μεγάλες ψηφιακές οθόνες, μία μεγέθους 10,5 ιντσών για το σύστημα infotainment και μία 12,3 ιντσών οθόνη για τον πίνακα οργάνων.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε