Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέα Mercedes Concept CLA-Class
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα Mercedes Concept CLA-Class

Διαβάστηκε από 12403 αναγνώστες - 4/9/2023

Μια πρώτη ματιά στο πως θα μοιάζει η επόμενη CLA μας προσφέρει η Mercedes μέσω του Concept CLA-Class που αποκάλυψε στην Έκθεση του Μονάχου.

Η νέα Mercedes-Benz GLA ήρθε. Advertisement Advertisement

Γίνεται ηλεκτρική η CLA

Η επόμενη Mercedes CLA θα συνδυάζεται τόσο με αμιγώς ηλεκτρικά κινητήρια σύνολα, όσο και με θερμικές εκδόσεις χάρη στη νέα εξελιγμένη πλατφόρμα MMA (Mercedes-Benz Modular Architecture) που της δίνει αυτή την δυνατότητα. Μια πρώτη ματιά στο πως θα μοιάζει, έχουμε από τη Mercedes Concept CLA-Class που βρίσκεται αυτή την στιγμή στο περίπτερο της μάρκας στην Έκθεση του Μονάχου. 

Το concept που παρουσιάστηκε είναι ένα 4θυρο σπορ σεντάν με σχεδιασμό που κινείται στα πλαίσια που έχει ορίσει η Mercedes εδώ και περίπου 10 χρόνια για το μοντέλο, αν και σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές της CLA, το πρωτότυπο έχει μακρύτερο καπό και λιγότερο μακρύ πίσω μέρος (κυρίως ό,τι αφορά την θύρα του πορτ-μπαγκάζ. Νέα είναι επίσης η βαφή Pomegranate Red, η φωτιζόμενη μάσκα που είναι δάνειο από τη νέα Mercedes-AMG SL αλλά και τα επίσης φωτιζόμενα εμβλήματα της φίρμας στο κέντο της γρίλιας και στα φωτιστικά σώματα.

 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Η νέα Mercedes-Benz GLA ήρθε. Advertisement Advertisement