Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέο MINI Countryman: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση μέχρι την επίσημη παρουσίαση.
21 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο MINI Countryman: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση μέχρι την επίσημη παρουσίαση.

10/8/2023

Έφτασε η ώρα της αντίστροφης μέτρησης μέχρι την επίσημη παρουσίαση, του νέου MINI Countryman, αυτή τη φορά βρέθηκε στα Highlands της Σκωτίας για δοκιμές και δεν παρέλειψε να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό χαρίζοντάς μας νέο πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Αμιγώς ηλεκτρικό νέο MINI Countryman

Το νέο MINI Countryman 3ης γενιάς μας προετοιμάζει για την επίσημη πρεμιέρα του, που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες, ενώ σε μερικούς μήνες θα ξεκινήσει και η παραγωγή του μοντέλου(Νοέμβριος 2023) και θα είναι η πρώτη φορά που κάποιο αυτοκίνητο της Βρετανικής εταιρείας, κατασκευάζεται σε εργοστάσιο της BMW στη Λειψία της Γερμανίας.

Θα είναι διαθέσιμο μόνο σε ηλεκτρικές εκδόσεις το Countryman E και το Countryman SE ALL4 εξοπλισμένα με διαφορετικού τύπου κινητήρια σύνολα. Το Countryman E έχει τοποθετημένο ηλεκτροκινητήρα και η απόδοσή του είναι 140 kW ή 191 ίππους με την κίνηση να περνά στους εμπρός τροχούς.

Το Countryman SE ALL4 έχει τοποθετημένους δύο ηλεκτροκινητήρες και συνδυαστικά η απόδοσή τους είναι 230 kW ή 313 ίππους με την κίνηση να περνά σε όλους τους τροχούς, καθιστώντας το ως το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό της MINI με τετρακίνηση , ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι 64.7 kWh και η αυτονομία της, ξεπερνά τα 400 χιλιόμετρα.

Η φιλοσοφία της αισθητικής του βασίζεται στη σχεδιαστική τάση της εταιρείας που την αποκαλεί Charismatic Simplicity, με λιτές γραμμές και πλήρως απαλλαγμένο από οτιδήποτε περιττό, επικεντρώνει στο εναρμονισμένο σύνολο της γενικής εμφάνισης του αυτοκίνητου προσφέροντας επιλογές εξατομίκευσης και χρησιμοποιώντας βιώσιμα υλικά.

Το νέο MINI Countryman 3ης γενιάς «ψίλωσε» κατά 6 εκ. φτάνοντας στα 1.613 mm ενώ θυμίζει σε αρκετά σημεία και το νέο MINI Cooper. Η MINI έχει καταφέρει να περάσει ένα ξεχωριστό προσωπικό ύφος στο ταμπλό των αυτοκινήτων της, έτσι και στο νέο MINI Countryman πρωταγωνιστής στο εσωτερικό είναι η κυκλική οθόνη αφής τοποθετημένη στο κέντρο, τεχνολογίας OLED και διαμέτρου 240 mm που λειτουργεί ως ψηφιακός πίνακας οργάνων και σύστημα πλοήγησης «Mini connented» ή ως πύλη για τις λειτουργίες ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Επιπλέον η νέα γενιά εξοπλίζεται με επανασχεδιασμένο τιμόνι, η standard έκδοση του μοντέλου διαθέτει τιμόνι με δύο ακτίνες ενώ προαιρετικά διατίθενται και τιμόνι δύο ακτινών με sport αισθητική και υφασμάτινο φινίρισμα.
 
Η παραγωγή του νέου MINI Countryman θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο του 2023.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε