Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέο Opel Experimental: Ήρθε από το μέλλον!
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Opel Experimental: Ήρθε από το μέλλον!

Διαβάστηκε από 11310 αναγνώστες - 10/8/2023

Το νέο Opel Experimental είναι φουτουριστικού σχεδιασμού, εξοπλισμένο με νέες τεχνολογίες που επικεντρώνουν στην πολυτέλεια και τις κουπέ επιδόσεις και αναμένεται η πρώτη του εμφάνιση στην έκθεση του Μόναχο τον Σεπτέμβριο του 2023.

Με τετρακίνηση και κάμερες 180 μοιρών για καθρέπτες.

Η Opel αποκάλυψε το νέο Opel Experimental το πρωτότυπο ηλεκτρικό μοντέλο της που συνδυάζει την σχεδίαση του μέλλοντος με νέες τεχνολογίες. Η Opel ετοιμάζεται για την παρουσίασή του στην έκθεση του Μόναχο τον Σεπτέμβριο του 2023 ενώ σύμφωνα με την εταιρεία το Experimental βρίσκεται ήδη στην πλατφόρμα της Stellantis για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Το εμπρός μέρος το Experimental ξεκινά από το φωτιζόμενο σήμα της Opel και τα λεπτά φωτιστικά σώματα που απλώνονται κατά το πλάτος του αυτοκινήτου. Οι μεγάλοι αεραγωγοί και η αεροδυναμική ποδιά στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα καθορίζουν την επιβλητική του εμφάνιση υπογραμμίζοντας τον sport χαρακτήρα του. Στο πίσω μέρος, τα φωτιστικά σώματα ορίζονται σαν μια λεπτή οριζόντια γραμμή και ολοκληρώνουν τη φουτουριστική του αισθητική. Ο πίσω διαχυτής ανέμου μπορεί να προσαρμοστεί στις συνθήκες οδήγησης και προσφέρει μεγαλύτερη αεροδυναμική απόδοση. Τα ιδιόμορφα ελαστικά έγιναν σε συνεργασία με την Goodyear και συνδυάζονται με ζάντες της Ronal. Στην γενική εικόνα του αυτοκινήτου επιπλέον χαρακτηριστικό που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι ότι η σχεδιαστές του Experimental θέλοντας να τονίσουν τις λιτές αεροδυναμικές γραμμές, τοποθέτησαν στοιχεία φωτισμού που περιγράφουν τις κουπέ διαστάσεις του.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου πρέπει να  περιμένουμε ένα μεγάλο σαλόνι που εστιάζει στην άνεση, την πολυτέλεια και την πολυμορφικότητα. Οι συμβατικές οθόνες απουσιάζουν επειδή στην θέση η προβολή όλων των πληροφοριών και συστημάτων θα γίνεται με projection που θα εμφανίζεται στο ταμπλό. Η Opel θέλοντας να εντυπωσιάσει έκρυψε το τιμόνι του Experimental, πιο συγκριμένα μέσω της τεχνολογίας steer-by-wire το τιμόνι ενσωματώνεται στην κονσόλα όταν δεν χρειάζεται. Οι καθρέπτες του αυτοκινήτου είναι πλέον υπερσύγχρονες κάμερες, αυξημένων καρέ και ταχύτητας κλείστρου, με φακό 180 μοιρών.

Η μοναδική πληροφορία που υπάρχει μέχρι στιγμής για τα κινητήρια σύνολα αυτοκινήτου πέραν του ότι θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό, είναι ότι η κίνηση θα περνά και στους 4 τροχούς, όμως αναμένουμε κάτι αναλόγως εντυπωσιακό.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε