Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέο Peugeot 408: Αλλάζει και συναρπάζει
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Peugeot 408: Αλλάζει και συναρπάζει

7/12/2022

Το νέο Peugeot 408 θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό αυτοκίνητο από το προηγούμενο μοντέλο. Ως coupe SUV πλέον, θα μπει σε μια νέα κατηγορία με πολλούς ανταγωνιστές. Πόσο πολύ έχει αλλάξει για να καταφέρει να κερδίσει τον ανταγωνισμό του;

Νέο Peugeot 408 με Premium αισθητική και νέα σχεδίαση

Το νέο Peugeot 408 είναι το αυτοκίνητο που καταφέρνει να μπαίνει ταυτόχρονα στα χωράφια 3 κατηγοριών. Με αρκετές αλλαγές στην σχεδίαση του, αλλά με σταθερή την απαίτηση ενός premium αυτοκινήτου από την Γαλλική βιομηχανία, το νέο 408 έχει καταφέρει να ενθουσιάσει, χωρίς ακόμα να είναι διαθέσιμο. 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Το νέο Peugeot 408 τον Φεβρουάριο στην Ελλάδα

Το νέο Peugeot 408 θα κάνει την εμφάνιση του στην χώρα μας τον Φεβρουάριο του 2023. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να ενισχυθεί ακόμα πιο πολύ η γκάμα με premium μοντέλα της Peugeot, Και να ενισχύει ακόμα πιο πολύ το status της σε όλη την Ευρώπη. 

Αλλαγή κατηγορίας

Το νέο Peugeot 408 έχει πολύ διαφορετική σχεδίαση από αυτή που περιμέναμε και είχαμε συνηθίσει. Το αγοραστικό κοινό έχει γυρίσει την πλάτη του στα sedan αυτοκίνητα, και προτιμά ξεκάθαρα πλέον τα SUV. Το νέο peugeot 408, υιοθετεί ένα νέο στυλ αμαξώματος Fastback, με ύψος SUV και οροφή coupe! 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε