Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέο Volkswagen Tiguan: Οι πρώτες φωτογραφίες!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Volkswagen Tiguan: Οι πρώτες φωτογραφίες!

Διαβάστηκε από 5993 αναγνώστες - 24/8/2023

Η 3η γενιά του Volkswagen Tiguan μετρά αντίστροφα μέχρι την επίσημη παρουσίαση που αναμένεται να γίνει μέσα στο φθινόπωρο και μας συστήνεται με τις πρώτες του φωτογραφίες που δημοσιευτήκαν στο διαδίκτυο.

Το ανανεωμένο SUV ξεχωρίζει για την πολυτελή του εμφάνιση.

Μέσα στους επόμενους φθινοπωρινούς μήνες πρόκειται να γίνουν τα αποκαλυπτήρια της 3ης γενιάς του ανανεωμένου Volkswagen Tiguan με τις πρώτες φωτογραφίες να μαρτυρούν για την εμφάνισή του ότι η νέα του σχεδιαστική γραμμή κατάφερε να  διατηρήσει τον χαρακτήρα του μοντέλου, χαρίζοντάς  του όμως ακόμα πιο κομψή και πολυτελή εμφάνιση. Οι γραμμές του πλέον είναι κυρτές και η ροή τους είναι ήρεμη όταν τις ακολουθεί το μάτι, ενώ παράλληλα κατάφερε να διατηρήσει τον δυναμισμό του και την επιβλητική του παρουσία.

Ο σχεδιασμός των εμπρός φωτιστικών του σωμάτων παραπέμπει στην κατηγορία των ηλεκτρικών οχημάτων της Volkswagen ενώ τα πίσω φωτιστικά σώματα πρωταγωνιστούν δημιουργώντας μια φωτεινή δέσμη φωτός. Ανανεωμένο είναι και το νέο καπό που ακολουθεί την γενική σχεδίαση του αυτοκινήτου όπως και η κλειστή μάσκα.

Η εξελιγμένη πλατφόρμα MQB evo του Volkswagen Tiguan πρόσθεσε 3 εκατοστά στο μήκος του αυτοκινήτου ενώ οι υπόλοιπες διαστάσεις του παραμένουν ίδιες. Στο εσωτερικό του διαθέτει κεντρική οθόνη αφής και οθόνη που λειτουργεί ως ψηφιακός πίνακας οργάνων ενώ κυριαρχεί η μινιμαλιστική αισθητική με κομψές μεταλλικής υφής λεπτομέρειες. Ο χώρος τον αποσκευών αυξήθηκε κατά 33 λίτρα σε σχέση με το προγενέστερο μοντέλο που σημαίνει ότι συνολικά το πορτμπαγκάζ του μπορεί να φιλοξενήσει αποσκευές 648 λίτρων.  

Η γκάμα των κινητήριων συνόλων του νέου Volkswagen Tiguan αποτελείται από κινητήρες Βενζίνης,Diesel ,mild-hybrid  και plug-in hybrid με τα εξηλεκτρισμένα PHEV μοντέλα eHybrid να προσφέρουν αυτονομία 100 χιλιομέτρων ενώ ο χρόνος φόρτισης AC έχει μειωθεί, επιπλέον για πρώτη φορά στον standard εξοπλισμό του Volkswagen Tiguan θα βρίσκεται και ο DC ταχυφορτιστής.
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις