Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Ντεμπουτάρει στις 15 Μαρτίου το Volkswagen ID.2;

Ντεμπουτάρει στις 15 Μαρτίου το Volkswagen ID.2;

10/3/2023

Αινιγματικό teaser βίντεο της Volkswagen αφήνει να εννοηθεί πως η αποκάλυψη του ηλεκτρικού ID.2 θα γίνει στις 15 Μαρτίου!

Ακόμα ένα ηλεκτρικό της VW

Η Volkswagen εργάζεται πάνω στον ερχομό του μικρότερου ηλεκτρικού μοντέλου που θα έχει στην γκάμα της. Ο λόγος για το ID.2, το οποίο όπως φαίνεται δε θα αργήσει να κάνει την επίσημη εμφάνισή του, κάτι που ενδεχομένως να συμβεί στις 15 Μαρτίου.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Μυστηριώδες teaser βίντεο από τη VW

Μέσω ανάρτησης η γερμανική μάρκα άφησε ξεκάθαρα να εννοηθεί πως το ID.2 θα παρουσιαστεί σε λίγες ημέρες. Συγκεκριμένα, η γερμανική φίρμα ανέβασε στο Twitter ένα βίντεο με το μήνυμα «More 2 come 4 you». Το βίντεο παρουσιάζει μία αντίστροφη μέτρηση από το ID.5 και σταματάει στο 2, υπονοώντας με αυτό τον τρόπο πως το αυτοκίνητο στο οποίο αναφέρεται είναι το ID.2.

Πιθανότατα πρωτότυπο το μοντέλο που θα παρουσιαστεί

Η φημολογία που έχει υπάρξει αναφέρει πως κατά πάσα πιθανότητα η VW δε θα παρουσιάσει το μοντέλο παραγωγής, αλλά ένα πρωτότυπο. Το αυτοκίνητο παραγωγής αναφέρεται πως θα παρουσιαστεί το 2024, φέροντας ενδεχομένως την ονομασία Golf και θα κυκλοφορήσει στις αγορές το 2025. Θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα MEB+ και θα προσφερθεί και σε εκδόσεις GTI και R στην πορεία της ζωής του.

Έως 700 χιλιόμετρα αυτονομία

Τα μοντέλα που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα MEB+ θα εξοπλίζονται με μπαταρίες φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LFP), ενώ η ισχύς φόρτισης θα φτάνει ακόμα και τα 200 kW και η αυτονομία έως και τα 700 χιλιόμετρα. Στο παρελθόν έχει αναφερθεί πως το πιο προσιτό ηλεκτρικό της Volkswagen θα έχει κόστος περίπου 25.000 ευρώ.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε