Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Παρουσιάζεται το καλοκαίρι το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Scout

Παρουσιάζεται το καλοκαίρι το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Scout

3/1/2024

Καλοκαίρι με αποκαλύψεις είναι για την Scout αυτό που έρχεται.
Teaser βίντεο σκιαγραφεί τον χαρακτήρα που θα έχουν τα Scout.
Διέρρευσαν πολλά ονόματα που προορίζονται για τα μοντέλα της Scout.

Καλοκαίρι με αποκαλύψεις είναι για την Scout αυτό που έρχεται

Το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Scout θα αποκαλυφθεί το καλοκαίρι του 2024. Η εταιρεία που ανήκει στον Όμιλο Volkswagen έκανε την ανακοίνωση μέσω του πρώτου της teaser βίντεο. Οι νέες πληροφορίες έρχονται αμέσως μετά τη διαρροή δεκάδων ονομάτων που κατοχύρωσε για τα μελλοντικά αυτοκίνητα που σκοπεύει να παρουσιάσει.

Teaser βίντεο σκιαγραφεί τον χαρακτήρα που θα έχουν τα Scout

Έχοντας διάρκεια 82 δευτερόλεπτα, το teaser βίντεο, εκτός από την προαναγγελία πως η Scout θα παρουσιάσει το πρώτο της ηλεκτρικό SUV το καλοκαίρι του 2024, σκιαγραφεί και τον χαρακτήρα που θα έχουν τα μοντέλα της. Γνωρίζουμε βέβαια πως η νέα μάρκα του Ομίλου Volkswagen θα ασχοληθεί με την κατασκευή οχημάτων, SUV και pick-up κυρίως, με έμφαση στην κίνηση εκτός δρόμου.

Διέρρευσαν πολλά ονόματα που προορίζονται για τα μοντέλα της Scout

Επί του παρόντος, έχουμε δει μόνο σκίτσα δύο ηλεκτρικών οχημάτων που σχεδιάζει να κατασκευάσει η μάρκα, ενός SUV και ενός pick-up. Από κει και πέρα, χθες γράφαμε για τα δεκάδες ονόματα που κατοχύρωσε η Scout, κάποιο από τα οποία δεν αποκλείεται να δώσει στο αυτοκίνητο που θα δούμε σε λίγους μήνες.

Δείτε το teaser βίντεο

Όπως όλα δείχνουν μελλοντικά θα έρθουν στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για τα μοντέλα της Scout. Μέχρι τότε δείτε παρακάτω το teaser βίντεο.  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις