Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ποιο είναι το πρώτο σε ταξινομήσεις Cabrio αυτοκίνητο;
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ποιο είναι το πρώτο σε ταξινομήσεις Cabrio αυτοκίνητο;

22/8/2023

Οι ταξινομήσεις έδειξαν ότι η Ευρωπαϊκή αγορά αγάπησε το VW T-Roc cabriolet ατενίζοντας περήφανα την κορυφή με 8.732 ταξινομήσεις στο πρώτο 7μηνο του 2023.

Το Τ-Roc Cabrio είχε διπλάσιες πωλήσεις από το μυθικό MX-5.

Το VW T-Roc cabriolet κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή των ταξινομήσεων το πρώτο 7μηνο του 2023 με 8.732 ταξινομήσεις αριθμός που του εξασφάλισε την μεγάλη διαφορά σε σχέση με τον αντίπαλο του που βρέθηκε στην δεύτερη θέση με 4.570 ταξινομήσεις και δεν είναι άλλος από το Mazda MX-5 ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε με 2.155 ταξινομήσεις το Alpine A110.
Η επιτυχία και το αξιοσημείωτο αυτής της πρωτιάς είναι ότι το κατά τα άλλα «outsider» VW T-Roc cabriolet κατάφερε να ξεχωρίσει καταργώντας το καθιστάμενο που θέλει πρώτα στην  προτίμηση των οδηγών να βρίσκονται sport cabrio αυτοκίνητα.
 Οι πωλήσεις του βέβαια δεν συγκρίνονται με αυτές του T- Roc που σύμφωνα με τις ταξινομήσεις έφτασε τις 111.855 μονάδες το πρώτο 7μηνο του 2023 κι ενώ μας χάρισε χαμόγελα αυτή η απρόσμενη πρωτιά του VW T-Roc cabriolet είναι πολύ πιθανό η 2η γενιά T-Roc να μην συμπεριλάβει την cabrio έκδοση του μοντέλου. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις