Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πόσο Scirocco θα είναι το νέο VW Golf?

Διαβάστηκε από 17278 αναγνώστες - 14/10/2019

Τα επίσημα σχέδια που κυκλοφόρησαν για το νέο VW Golf, παρουσιάζουν μια «μίξη» ανάμεσα στο τελευταίο Scirocco αλλά και το προηγούμενης γενιάς Golf. Εισχώρησε και πόσο, στο αίμα του best seller της Γερμανικής βιομηχανίας, το εντυπωσιακό Scirocco?

Το μεγαλύτερο κομμάτι της αυτοκινητοβιομηχανίας κινείται στους ρυθμούς της αποκάλυψης της νέας γενιάς του VW Golf, καθώς η όγδοη γενιά του μικρομεσαίου best seller είναι το πιο hot θέμα συζήτησης τις τελευταίες ημέρες. Λίγες μέρες πριν παρουσιάστηκαν και επίσημα από την VW τα αρχικά σχέδια του best seller μοντέλου. Αν και αρχικά όπως μπορεί να παρατηρήσει κανείς, η εξωτερική σχεδίαση δε φέρει ρηξικέλευθα στοιχεία, αυτό που μας ήρθε στο μυαλό μετά από μια διεξοδική ματιά σε αυτά, είναι πως το μοντέλο φέρνει αρκετά στο VW Scirocco.
Η σχεδίαση είναι πιο δυναμική και επιθετική στον πρόβολο του αυτοκινήτου, με περισσότερες ακμές, σφηνοειδές σχήμα φωτιστικών σωμάτων, αλλά και την φωτεινή γραμμή που ενώνει τα εμπρός φώτα. Οι ομοιότητες με το Scirocco δεν είναι λίγες και γι αυτό αναρωτιόμαστε πόσο Scirocco θα έχει μέσα του το νέο VW Golf…

Μεγάλες αλλαγές περιμένουμε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, αφού η τεράστια οθόνη θα έχει όλες τις λειτουργίες του αυτοκινήτου ενσωματωμένες, αλλά και η διάταξη του ταμπλό είναι εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας. Η VW έδωσε στην δημοσιότητα ένα teaser video διάρκειας μόλις 30 δευτερολέπτων, όπου παρουσιάζονται οι πρόβολοι όλων των γενεών του Golf και οι αλλαγές που υπήρξαν στα «πρόσωπα» του αυτοκινήτου από το πέρασμα των χρόνων, και ουσιαστικά μας τοποθετούν στην χρονοκάψουλα εξέλιξης του Γερμανικού best seller.

Να τονίσουμε πως η πρώτη επίσημη παρουσίαση του νέου VW Golf θα πραγματοποιηθεί στις 24 Οκτωβρίου, ενώ οι ισχυρές εκδόσεις των GTI και R θα κάνουν το ντεμπούτο τους μέσα στο 2020.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις