Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η πρώτη επίσημη teaser εικόνα του νέου Volkswagen Golf είναι πλέον γεγονός.

Πρώτη επίσημη εικόνα του νέου VW Golf

7/12/2018

Η πρώτη επίσημη teaser εικόνα του νέου Volkswagen Golf είναι πλέον γεγονός. Δείτε περισσότερα για το 8ης γενιάς δημοφιλές γερμανικό μοντέλο.

Εδώ και αρκετό καιρό έχετε διαβάσει πως η Volkswagen εξελίσσει τη νέα γενιά του Golf, το οποίο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο εντός του 2019. Σήμερα η γερμανική μάρκα ξεκίνησε την καμπάνια των teaser του δημοφιλούς μοντέλου, δημοσιεύοντας επίσημα την πρώτη εικόνα. Όπως βλέπουμε πρόκειται για ένα σκίτσο αποτελούμενο από έξι γραμμές, το οποίο φανερώνει τη σχεδιαστική γραμμή που θα ακολουθήσει το 8ης γενιάς Golf.
 
Αν και η πρώτη εικόνα δεν συνοδεύεται από περισσότερες πληροφορίες, αξίζει να σημειωθεί πως το νέο Golf θα είναι μακρύτερο και ευρύτερο από αυτό τις προηγούμενης γενιάς, κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται και από τα δοκιμαστικά μοντέλα που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στη πίστα του Nurburgring για τις απαραίτητες δοκιμές.

Όπως είναι φυσικό οι αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση θα είναι στάνταρ με το μοντέλο να επωφελείται από τον τελευταίο σχεδιασμό προβολέων της εταιρείας, κάτι που συνέβη και στην περίπτωση του νέου Touareg, ωστόσο η πιο ριζοσπαστική αλλαγή θα είναι στο εσωτερικό.
 
Εκτός από τους μεγαλύτερους χώρους που προαναφέραμε, η καμπίνα θα είναι εντελώς νέα έχοντας στοιχεία τεχνητής νοημοσύνης στο σύστημα ψυχαγωγίας. Όλες οι ενδείξεις θα είναι ψηφιακές από τη βασική έκδοση ενώ, όπως κάνει και η Mercedes, οι πρώτες εκδόσεις θα έχουν πιο μικρά μόνιτορ ενώ τα πιο ακριβά θα έχουν ως έξτρα μεγαλύτερες επιλογές. Όλες οι λειτουργίες στο νέο Golf θα μπορούν να ελεγχθούν μέσω της οθόνης αφής. Αλλά αυτός δε θα είναι ο μόνος ή ο υποχρεωτικός τρόπος. Αντιθέτως, θα μπορεί να είναι αρκετές ακόμα και εντολές σε εντελώς ελεύθερη εκφώνηση.
 
Στο κομμάτι των κινητήρων το νέο Golf εκτός από την ευρεία γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, βαδίζοντας με τα νέα πρότυπα θα φτάσει και ως ήπιο υβριδικό, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και μία έκδοση φυσικού αερίου.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως το νέο Volkswagen Golf αναμένεται να αποκαλυφθεί το καλοκαίρι του 2019 λίγο πριν ντο ντεμπούτο του αμιγώς ηλεκτρικού Ι.D.  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις