Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Πρώτο teaser των ανανεωμένων Mercedes GLE & GLE Coupe

Πρώτο teaser των ανανεωμένων Mercedes GLE & GLE Coupe

27/1/2023

Οι ανανεωμένες Mercedes GLE και GLE Coupe θα παρουσιαστούν επίσημα στις 31 Ιανουαρίου, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας. Δείτε το πρώτο teaser.

Κάνουν πρεμιέρα στις 31 Ιανουαρίου

Με δημοσίευση που έκανε η Mercedes στο Twitter, ανακοίνωσε πως η ανανεωμένη GLE αλλά και η GLE Coupe πρόκειται να παρουσιαστούν με κάθε επισημότητα στις 31 Ιανουαρίου. Η ανακοίνωση αυτή συνοδεύτηκε από μια teaser εικόνα των δύο μοντέλων.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Νέοι προφυλακτήρες, νέα φώτα και πιο σπορτίφ αεραγωγοί

Αυτό που πρέπει να περιμένουμε από τις ανανεωμένες Mercedes GLE και GLE Coupe είναι πως θα λάβουν από τους σχεδιαστές της φίρμας καινούριους προφυλακτήρες μπροστά και πίσω και καινούρια φωτιστικά σώματα με νέα γραφικά. Επίσης, από κατασκοπευτικές εικόνες που έχουν έρθει στο φως, έχει γίνει γνωστό πως τα δύο μοντέλα θα ξεχωρίζουν επίσης χάρη στη νέα τους γρίλια και τους πιο σπορ αεραγωγούς τους. Στην καμπίνα, πηγές από το στρατόπεδο της φίρμας αναφέρουν πως οι GLE και GLE Coupe θα εξοπλιστούν με το τελευταίας γενιάς σύστημα infotainment της φίρμας αλλά και πλήθος καινούριων συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης οδήγησης.

Ξανά με AMG εκδόσεις

Αν και δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση μέχρι αυτή την στιγμή, δεν πρέπει να περιμένουμε διαφοροποιήσεις στην παλέτα κινητήριων συνόλων των αυτοκινήτων. Αυτό συνεπάγεται πως θα δούμε ξανά τον 2λιτρο turbo κινητήρα των 258 ίππων, τον V6 των 3,0 λίτρων με τα 367 άλογα αλλά και τον V8 χωρητικότητας 4,0 λίτρων με ισχύ 490 άλογα. Στις 31 Ιανουαρίου ή αργότερα, θα κάνουν πρεμιέρα και οι AMG εκδόσεις της GLE. Η AMG 53 θα τροφοδοτείται από έναν 3λιτρο twin-turbo με 435 άλογα ενώ η κορυφαία GLE 63 S με τον V8 των 4,0 λίτρων θα προσφέρει 611 άλογα.

Κάνουν πρεμιέρα στις 31 Ιανουαρίου
Νέοι προφυλακτήρες, νέα φώτα και πιο σπορτίφ αεραγωγοί 
Με το νέας γενιάς σύστημα MBUX
Ξανά με AMG εκδόσεις 600+ ίππων
Tι καινούριο θα θέλατε να δείτε στην ανανεωμένη GLE; 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε