Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Πως σχολίασαν οι αναγνώστες τη δοκιμή του Audi R8 που «δεν στρίβει»;

Πως σχολίασαν οι αναγνώστες τη δοκιμή του Audi R8 που «δεν στρίβει»;

Διαβάστηκε από 7607 αναγνώστες - 12/12/2022

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η δοκιμή του νέου Audi R8, που όπως σχολίασε ο δοκιμαστής της AUTOBILD, το αυτοκίνητο είναι υποστροφικό στο όριο, δεν τα πάει καλά με τις γρήγορες στροφές και έχει τιμόνι που δεν υπακούει στο 100% τον οδηγό! Οι αναγνώστες του AutoAgora σχολίασαν με αιχμηρό τρόπο τα αποτελέσματα της δοκιμής...

Δοκιμή Audi R8: 225.000 ευρώ για ένα αυτοκίνητο που δεν στρίβει!

Λίγες μέρες πριν δημοσιεύσαμε την δοκιμή του νέου Audi R8 που πραγματοποίησαν οι συνεργάτες μας της AUTOBILD στην Γερμανία. Ο δοκιμαστής δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από την συμπεριφορά του αυτοκινήτου μέσα στην πίστα, και εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του. Πάνω από 100 σχόλια έκαναν οι αναγνώστες μας για την προβληματική συμπεριφορά του του νέου Audi R8, με τους πιο πολλούς να σχολιάζουν αιχμηρά την συμπεριφορά του μοντέλου αλλά και της Γερμανικής βιομηχανίας.
 

Πως σχολίασαν την δοκιμή του νέου Audi R8 οι αναγνώστες μας; 

«Επιτέλους ένας άνθρωπος τα λέει για τα Αudi άμα τα συγκρίνεις με τον ανταγωνισμό δεν πιάνουν μία ούτε σε ποιότητα ούτε σε οδηγική συμπεριφορά.. άλογα και τετρακίνηση όλοι έχουν...»

«Το πρώτο R8 που βγήκε, υπέστρεφε φοβερά στις δοκιμές μετά τόσα χρόνια κατάφεραν να υποστρέφει...»

«Η Αudi φημίζεται για την τετρακίνηση της και θεωρώ ότι είναι υπερεκτιμημένα τα αυτοκίνητα της.»

«230.000 για ένα... VW... Αδύνατον! Μεταχειρισμένο Lamborghini.... και μια χαρά!»

«Αυτοί που έχουν την οικονομική δυνατότητα να το αγοράσουν, το παίρνουν για μόστρα και όχι να πηγαίνουν γρήγορα σε στροφές!»

«Πήρε το VAG τη lambo και έκανε μια κακή αντιγραφή αυτής. Δεν είναι καθολου τυχαίο που δεν έχει πουλήσει. Πανάκριβο και καθόλου ικανό το R8...»

«Σιγά το κεντρομήχανο ΤΤ! Ντεμεκ Supercar ήταν ανέκαθεν το R8! Μόνο για πόζα στην Παραλιακη και το παρκιν στα Αστέρια Γλυφάδας είναι, να φορτώσεις τσάμπα κανένα νέτο και να πας βόλτα ακούγοντας Λένα Ζευγαρά... Άκου εκεί 220k για τον οχετό!»


Διαβάστε εδώ όλα τα σχόλια των αναγνωστών μας και πείτε μας κι εσείς την άποψη σας!

 
Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η δοκιμή του νέου Audi R8!
-Επιτέλους ένας άνθρωπος τα λέει για τα Αudi άμα τα συγκρίνεις με τον ανταγωνισμό δεν πιάνουν μία ούτε σε ποιότητα ούτε σε οδηγική συμπεριφορά.. άλογα και τετρακίνηση όλοι έχουν..
-Το πρώτο R8 που βγήκε, υπέστρεφε φοβερά στις δοκιμές μετά τόσα χρόνια κατάφεραν να υποστρέφει...
-Πήρε το VAG τη lambo και έκανε μια κακή αντιγραφή αυτής. Δεν είναι καθολου τυχαίο που δεν έχει πουλήσει. Πανάκριβο και καθόλου ικανό το R8...
Διαβάστε και τα υπόλοιπα σχόλια στο άρθρο και πείτε μας, συμφωνείτε;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε