Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Σάρωσε η Opel τον Ιανουάριο και δεν είναι τυχαίο
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σάρωσε η Opel τον Ιανουάριο και δεν είναι τυχαίο

Διαβάστηκε από 17884 αναγνώστες - 2/2/2023

Πρώτη μάρκα σε ταξινομήσεις, πρώτο μοντέλο το Corsa ανεξαρτήτως κατηγορίας ακόμα και πρωτιά στα ηλεκτρικά για την Opel. Τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά και για όλα υπάρχει μία εξήγηση.

Opel: Opel Service 5+ από τη GALLO S.A.

Η Opel πούλησε 1.393 αυτοκίνητα μέσα στον Ιανουάριο

Η Opel έχει αναβαθμιστεί σε όλα τα επίπεδα τα τελευταία χρόνια, κάθε νέο μοντέλο που έρχεται, είναι εντελώς καινούριο και 3-4 σκαλιά επάνω σε σχέση με τον προκάτοχο του. Η σχεδιαστική βελτίωση της εταιρείας είναι τρομερή, κάθε μοντέλο που έρχεται είναι ένα σχέδιο από το μηδέν, και αν αυτό μπορούν να το κάνουν και άλλες εταιρείες σίγουρα δεν το έχουν κάνει με αυτόν τον τρόπο, όπως η Opel, που κανένα νέο μοντέλο δεν έχει σχέση με τον προκάτοχο του.Μία μάρκα λοιπόν, που αποδεσμεύτηκε από τον συντηρητικό χαρακτήρα της σχεδιαστικά και τόλμησε να μπει σε premium μονοπάτια. Οδηγώντας λοιπόν το νέο Astra (μιας και είναι η πιο ηχηρή άφιξη της πέρυσι) καταλαβαίνεις που το πάει η Opel, η ποιότητα κύλισης σε τρομερά επίπεδα, ένα εσωτερικό που μόνο το logo προδίδει πως είναι Opel, ηλεκτρικές ανέσεις και εξοπλισμό που βλέπεις σε Premium μάρκες κ.α. Δύσκολο μονοπάτι δε, γιατί μαζί με αυτά ανεβαίνει και η τιμή, αλλά σε όλα τα αυτοκίνητα έχει ανέβει, το θέμα είναι σε ποιο αυτοκίνητο (ή μάρκα αν θέλετε) έχει ανέβει  ανάλογα η ποιότητα κατασκευής και συνολικά τα αυτοκίνητα της.Σε αυτόν τον τομέα λοιπόν, πρωταθλήτρια αναδεικνύεται η Opel. Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο και σιγά-σιγά (ή γρήγορα όπως τον προηγούμενο μήνα) θα αρχίσει να το εξαργυρώνει.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Σίφουνας το Opel Corsa

Αναλύοντας τον προηγούμενο μήνα και τις πωλήσεις, η Opel κατέλαβε την πρώτη θέση με μερίδιο 13,1%, στην Ελλάδα. Το να εκθρονίσεις την Toyota από την 1η θέση το λες και κατόρθωμα! Το ποσοστό βέβαια από μόνο του δεν λέει τίποτα, αυτό μεταφράζεται σε 1393 πωλήσεις, σε έναν μήνα που συγκριτικά με τον Ιανουάριο του 2022 είχε τις διπλάσιες σχεδόν πωλήσεις (10597 έναντι 5559), γεγονός που δίνει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην επίδοση της Opel.Όλα οφείλονται στο πολύ πετυχημένο Corsa, λίγο η εμπορική πολιτική της Opel (πάντα χρειάζεται), λίγο το ότι πρόκειται για ένα μοντέλο το οποίο κάνει πολύ καλά την δουλειά του σε πολλούς τομείς έφεραν το μοντέλο όχι μόνο στην κορυφή της κατηγορίας του, αλλά και πρώτο σε όλες τις κατηγορίες αφού πούλησε ούτε λίγο, ούτε πολύ 1.056 αυτοκίνητα. Πρωτιά ακόμα και στα ηλεκτρικά με το Corsa-e και τέλος να πούμε πως μαζί με τα επαγγελματικά άγγιξε μερίδιο αγοράς 12,3%. Καθόλου ευκαταφρόνητες επιδόσεις και έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν στην Opel για τον προηγούμενο μήνα.  
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε

Opel: Opel Service 5+ από τη GALLO S.A.