Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Σε τρεις εκδόσεις έως 918 ίππους η νέα Lotus Eletre
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σε τρεις εκδόσεις έως 918 ίππους η νέα Lotus Eletre

26/10/2022

Λεπτομέρειες για το πρώτο της ηλεκτρικό SUV, την Eletre, έδωσε στη δημοσιότητα η Lotus, γνωστοποιώντας τις εκδόσεις με τις οποίες θα προσφερθεί και τις προδιαγραφές τους.

Σε τρεις εκδόσεις η Eletre

Σε τρεις εκδόσεις θα προσφέρει την Eletre η Lotus, το πρώτο ηλεκτρικό SUV που έκανε το ντεμπούτο του τον περασμένο Μάρτη. Η Eletre θα είναι διαθέσιμη στις εκδόσεις Eletre, Eletre S και Eletre R, με τη φίρμα να 0δημοσιεύει παράλληλα και τα πρώτα στοιχεία απόδοσης για την κάθε μία.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

918 ίπποι στην κορυφαία έκδοση R

Η κορυφαία Eletre R διαθέτει δύο ηλεκτρικά μοτέρ, 918 ίππους και 985 Nm ροπής. Κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 2,95 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα ανέρχεται στα 265 χλμ./ώρα. Οι λιγότερο ισχυρές Eletre και Eletre S των 600 ίππων που διαθέτουν έναν ηλεκτροκινητήρα, απαιτούν 4,5 δευτερόλεπτα για να ολοκληρώσουν το 0-100 χλμ./ώρα. Η υψηλότερη αυτονομία ανέρχεται στα 600 χιλιόμετρα (Eletre και Eletre S), αλλά στην περίπτωση της ισχυρότερης Eletre R πέφτει στα 490 χιλιόμετρα. Η Eletre εξοπλίζεται με την ίδια μπαταρία 112 κιλοβατώρων που επαναφορτίζεται από 10 έως 80 τοις εκατό σε 20 λεπτά χρησιμοποιώντας ταχεία φόρτιση.

Γεμάτη τεχνολογίες

Από κει και πέρα να θυμίσουμε πως η Lotus Eletre διαθέτει αερανάρτηση, τετραδιεύθυνση και τέσσερις αισθητήρες lidar. Σε όσες χώρες επιτρέπεται το όχημα χρησιμοποιεί κάμερες αντί για πλαϊνούς καθρέφτες. Η Lotus ισχυρίζεται πως το μοντέλο είναι ικανό για αυτόνομη οδήγηση, ενώ μπορεί να δέχεται και ασύρματες ενημερώσεις.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε