Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Ψηφιακό σχέδιο για το πως θα μπορούσε να μοιάζει το VW ID.2all.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ψηφιακό σχέδιο για το πως θα μπορούσε να μοιάζει το VW ID.2all.

Σήμερα η πρεμιέρα του ηλεκτρικού πρωτότυπου Volkswagen ID.2all

15/3/2023

Το πρωτότυπο Volkswagen ID.2all κάνει απόψε επίσημη πρεμιέρα δείχνοντας το επερχόμενο ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης της VW, ενώ παράλληλα θα αποκαλύψει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας!

Αποκαλύπτεται

Ένα νέο πρωτότυπο που θα αφορά το επερχόμενο μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης που ετοιμάζει, θα παρουσιάσει απόψε η VW. Το νέο concept, που ονομάζεται Volkswagen ID.2all, θα αποκαλύψει παράλληλα στο κοινό τη νέα σχεδιαστική γλώσσα που θα υιοθετήσουν τα μελλοντικά ηλεκτρικά της μάρκας.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Με τιμή κάτω από 25.000 ευρώ

Όταν το πρωτότυπο Volkswagen ID.2all προσφερθεί ως μοντέλο παραγωγής στις αγορές το 2026, θα βρίσκεται κάτω από το πρόσφατα ανανεωμένο ID.3. Θα είναι το πιο προσιτό ηλεκτρικό στην γκάμα της VW και θα έχει κόστος κάτω των 25.000 ευρώ. Τo ΙD.2all θα έχει ομοιότητες όσον αφορά στην σχεδίασή του με τα υπόλοιπα μοντέλα ID. To μήκος του θα είναι παρόμοιο με αυτό του T-Cross (λίγο πάνω από τέσσερα μέτρα), ενώ η Volkswagen χάρη στην πλατφόρμα τους θα μπορέσει να προσφέρει χώρους στο εσωτερικό, αντίστοιχους με αυτούς του μεγαλύτερου T-Roc.

Με διαφορετικά μεγέθη μπαταριών

Μιλώντας για την πλατφόρμα, το μοντέλο αναμένεται να κατασκευαστεί στη νέα έκδοση MEB Entry της ανανεωμένης πλατφόρμας MEB-Plus. Αυτή θα εξοπλίζεται με μπαταρίες φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LFP) με υποστήριξη για ισχύ φόρτισης 200 kW. Οι φήμες υποστηρίζουν πως η πιο προσιτή έκδοση θα μπορούσε να εξοπλίζεται με μπαταρία χωρητικότητας 30kWh και αυτονομία σχεδόν 200 χιλιομέτρων, η μεσαία έκδοση με μπαταρία 45kWh και αυτονομία στα 300 χιλιόμετρα περίπου, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και μπαταρία 57 kWh για αυτονομία άνω των 320 χιλιομέτρων. Σκοπός της Volkswagen είναι να προσφέρει το μοντέλο παραγωγής με διαφορετικά μεγέθη μπαταριών, για να μπορέσει να προσελκύσει πολλούς αγοραστές με διαφορετική οικονομική δυνατότητα.

Στη Βαρκελώνη η κατασκευή του

Το ID.2 ενδεχομένως να κατασκευαστεί στην Ισπανία, σε εργοστάσιο όπου θα αναλάβει την κατασκευή των αντίστοιχων μικρών ηλεκτρικών μοντέλων των SEAT και Skoda.

Ώρα αποκάλυψης!
Tο ηλεκτρικό πόλης που θα παρουσιάσει και τη νέα σχεδιαστική γλώσσα.
Στις αγορές με τιμή κάτω από 25.000 ευρώ.
Με διαφορετικές επιλογές μπαταρίας και αυτονομίας.
Πόσα χρήματα θα έδινες για να αγοράσεις ηλεκτρικό πόλης;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε