Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Σπάει ρεκόρ το Fuel Pass 2

Σπάει ρεκόρ το Fuel Pass 2

2/8/2022

Η ανταπόκριση για το δεύτερο Fuel Pass όπως αναμενόταν ήταν αρκετά μεγάλη, αφού μέχρι σήμερα το πρωί οι αιτήσεις έχουν ξεπεράσει τις 300.000.

Πάνω από 300.000 αιτήσεις

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, οι αιτήσεις για το κρατικό επίδομα καυσίμων έφτασαν χθες αργά το απόγευμα της Δευτέρας τις 265.000. Σήμερα το νούμερο αυτό έχει ξεπεράσει τις 300.000 και αναμένεται να σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ.  

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Από 4 Αυγούστου υποβολή αιτήσεων ανεξαρτήτως αριθμού ΑΦΜ

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως η πλατφόρμα ξεκίνησε τη λειτουργία της την Δευτέρα 1/8 για τα ΑΦΜ 1, 2, 3, καθώς αναμένεται σταδιακά να ανοίξουν και οι αιτήσεις για τα υπόλοιπα ΑΦΜ μέσα στις επόμενες μέρες. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα 2/8 έχουν προτεραιότητα τα ΑΦΜ που λήγουν σε 4, 5, 6 και 7, ενώ στις 03/08 τα ΑΦΜ που λήγουν σε 8, 9 και 0. Από τις 4 Αυγούστου θα δίνεται η δυνατότητα για υποβολή αιτήσεων ανεξαρτήτως λήγοντος αριθμού ΑΦΜ.  

Εύκολη και γρήγορη διαδικασία

Οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας vouchers.gov.gr, επιλέγοντας το Fuel Pass 2 όπου και εισέρχονται με τους κωδικούς Taxisnet. Στη συνέχεια τα βήματα είναι αρκετά απλά προς την ολοκλήρωση της αίτησης, επικαιροποιόντας τα στοιχεία με Διεύθυνση email, Αριθμό κινητού τηλεφώνου και Αριθμό προσωπικού τραπεζικού λογαριασμού. 

 

Τεράστια ανταπόκριση για το 2ο Fuel Pass! 
Ξεπέρασε μέχρι στιγμής τις 300.000. 
Από τις 4 Αυγούστου υποβολή αιτήσεων ανεξαρτήτως αριθμού ΑΦΜ. 
Απλοποιημένη διαδικασία που ολοκληρώνεται μέσα σε ένα λεπτό. 
Είναι όμως αρκετό το χρηματικό ή ψίχουλα? 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε