Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Στην Ελλάδα το ανανεωμένο Τοyota RAV4
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στην Ελλάδα το ανανεωμένο Τοyota RAV4

6/12/2021

Το ανανεωμένο RAV4 έρχεται στην Ελλάδα σε βενζίνη, hybrid και Plug-in υβριδικές επιλογές και πλήθος εξοπλιστικών εκδόσεων.

H ελληνική αντιπροσωπεία της Toyota γνωστοποίησε τις τιμές με τις οποίες θα διατίθεται το ελαφρώς ανανεωμένο Toyota RAV4 στην Ελλάδα. Το ανανεωμένο RAV4 ξεχωρίζει από το pre-facelift μοντέλο επειδή λαμβάνει νέα LED φωτιστικά σώματα και φώτα ομίχλης, νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου, φωτισμό LED στην καμπίνα, αλλά και πλήθος επιλογών εξατομίκευσης και άνεσης, όπως δυνατότητα ηλεκτρικής ρύθμισης του καθίσματος του συνοδηγού, φωτιζόμενους διακόπτες ελέγχου παραθύρων και νέες θύρες USB-C κατάλληλες για φόρτιση τηλεφώνων και συσκευών εν κινήσει.

Κοινοποίησέ το »

Nέα προσθήκη η έκδοση Adventure

Στην πιο περιπετειώδη έκδοση Adventure, προσφέρεται  πλέον το RAV4, λαμβάνοντας ολόμαυρη μάσκα στο εμπρόσθιο μέρος, η οποία συνδυάζεται με τα φώτα ομίχλης που περιστοιχίζονται από σκούρο περιβάλλον και ασημί φινίρισμα. Στο πλάι παρατηρεί κανείς τις νέες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών με ματ γκρι φινίρισμα. Η έκδοση Adventure συνδυάζει εξωτερικά το Urban Khaki χρώμα με το Dynamic grey που το βρίσκουμε στις εμπρός κολόνες και την πίσω αεροτομή, μία εμφάνιση που θυμίζει το κλασικό FJ40 Land Cruiser, όπως δηλώνει η εταιρία. Στην καμπίνα ένας ειδικός σχεδιασμός ταπετσαρίας για τα καθίσματα συνδυάζει λείο, μαύρο συνθετικό δέρμα με βαθιά καπιτονέ πλάτη, μαζί με πορτοκαλί ραφές που προκαλούν αντίθεση. 

Από 26.370 ευρώ για 2λιτρο βενζινοκινητήρα 175 ίππων

Οι τιμές για το ανανεωμένο RAV4 ξεκινούν από 26.370 ευρώ με το 2λιτρο μοτέρ των 175 ίππων και το μηχανικό κιβώτιο στη βασική έκδοση Active, με το εξοπλιστικό επίπεδο Style να ακολουθεί από 28.570 ευρώ (31.350 ευρώ με τετρακίνηση), ενώ η Style Plus ξεκινά από 31.500 ευρώ (από 34.20 ευρώ το τετρακίνητο). Η Lounge έκδοση συνδυάζεται με 2λιτρο μοτέρ, CVT κιβώτιο και σύστημα τετρακίνησης με την τιμή να ορίζεται στις 47.170 ευρώ.

Για Hybrid από 32.570 ευρώ

H Hybrid Αctive έκδοση διατίθεται με το υβριδικό σύνολο των 2,5 λίτρων κινητήρα απόδοσης 218 ίππων και τιμή εκκίνησης τα 32.570 ευρώ, ενώ η Hybrid Style από 34.750 ευρώ. Τέλος, οι ξεχωριστές Black Edition και Adventure κοστίζουν από 43.900 ευρώ με το δικίνητο υβριδικό σύνολο 218 ίππων και από 45.050 ευρώ με το ίδιο μοτέρ και απόδοση 222 αλόγων με κίνηση στους τέσσερις τροχούς.
  ...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις