Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Στις 5/1 θα ντεμπουτάρει το νέο Peugeot Inception Concept

Στις 5/1 θα ντεμπουτάρει το νέο Peugeot Inception Concept

25/11/2022

Στις 5 Ιανουαρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί το ντεμπούτο του Peugeot Inception Concept, το οποίο θα παρουσιάσει την επόμενη γενιά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων της γαλλικής εταιρείας.

Πλησιάζει το Peugeot Inception

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού για το 2022, όπου η διευθύνουσα σύμβουλος της Peugeot, Linda Jackson, γνωστοποίησε πως η μάρκα θα παρουσιάσει το νέο concept με το όνομα Inception. Μάλιστα είχε ξεκαθαρίσει πως το πρωτότυπο θα αποτελέσει ένα ασφαλές δείγμα για τη επερχόμενη γενιά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Peugeot, που θα έχουν σχεδιαστεί/εξελιχθεί από την πρώτη στιγμή ως ηλεκτρικά και δε θα αποτελούν μία ηλεκτρική έκδοση ενός υπάρχοντος αυτοκινήτου που πωλείται και με κινητήρα βενζίνης ή diesel.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Στην Έκθεση τεχνολογίας CES η παρουσίαση

Η Peugeot, σήμερα, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα επιβεβαιώνοντας πως το επερχόμενο Peugeot Inception Concept θα το δούμε στις 5 Ιανουαρίου 2023, στην Έκθεση CES. Το γεγονός πως το Inception θα κάνει πρεμιέρα στην Έκθεση Consumer Electronics του 2023, μία έκθεση που έχει ως επίκεντρο την τεχνολογία, ίσως παράλληλα να σημαίνει πως θα κρύβει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα και σε τεχνολογικό επίπεδο.

Θα δούμε το νέο το i-Cockpit

Σε κάθε περίπτωση το Inception εκτός από τον εξωτερικό σχεδιασμό, θα μας δείξει και την ανανεωμένη καμπίνα με το i-Cockpit της επόμενης γενιάς. Η Peugeot θα επανασχεδιάσει πλήρως το εσωτερικό, που θα χαρακτηρίζεται από μεγαλύτερη ευρυχωρία και κατ’ επέκταση από περισσότερες ανέσεις.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε