Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Στις αγορές της Ευρώπης τα νέα Citroen e-C4 X και C4 X
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στις αγορές της Ευρώπης τα νέα Citroen e-C4 X και C4 X

20/10/2022

Τα ολοκαίνουργια Citroen e-C4 X και C4 X κάνουν το ευρωπαϊκό τους λανσάρισμα στις αγορές ξεκινώντας από την Γαλλία με κόστος από 27.650 ευρώ!

Η νέα πρόταση της Citroen

Μέσα στο περασμένο καλοκαίρι η Citroen παρουσίασε τα νέα e-C4 X και C4 X, αποτελώντας τη νέα επιλογή για όσους αμφιταλαντεύονται ανάμεσα στην αγορά ενός hatchback ή ενός SUV. Σήμερα αμφότερα τα μοντέλα ξεκίνησαν το ευρωπαϊκό εμπορικό τους λανσάρισμα κάνοντας την αρχή από την αγορά της Γαλλίας.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Σε βενζίνη, diesel αλλά και ρεύμα

Στη γαλλική αγορά οι διαθέσιμες επιλογές κινητήρων περιλαμβάνουν μοτέρ βενζίνης και diesel. Τα υπερτροφοδοτούμενα PureTech και Blue HDi σύνολα, θα έχουν απόδοση ισχύος 100 και 130 ίππων, συνδυασμένα με χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο ταχυτήτων ή αυτόματο 8 σχέσεων. Την ίδια στιγμή το αμιγώς ηλεκτρικό e-C4  X θα εξοπλίζεται από έναν ηλεκτροκινητήρα ισχύος 136 ίππων και 260 Nm ροπής. Χάρη στην τεχνολογία των 400V το 80% της φόρτισης της μπαταρίας φτάνει σε 30 λεπτά της ώρας, χρησιμοποιώντας ταχυφορτιστή DC 100 kW.

Σε 4 εξοπλιστικές εκδόσεις

Τα Citroen e-C4 X και C4 X θα είναι διαθέσιμα σε τέσσερις εξοπλιστικές εκδόσεις οι οποίες είναι οι: Feel, Feel Pack, Shine και Shine Pack. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της μάρκας, η βασική έκδοση θα φέρει μεταξύ άλλων διζωνικό κλιματισμό, ανάρτηση Citroën Advanced Comfort, Safety Pack, αυτόματο ηλεκτρικό χειρόφρενο και προβολείς LED με LED φώτα ημέρας.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε