Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Στο σφυρί 3 Ferrari εμπόρου ναρκωτικών για καλό σκοπό

Στο σφυρί 3 Ferrari εμπόρου ναρκωτικών για καλό σκοπό

19/10/2022

Τρεις Ferrari που κατασχέθηκαν από έναν Κολομβιανό έμπορο ναρκωτικών θα δημοπρατηθούν, με τα έσοδα να δίνονται σε ακτήμονες χωρικούς.

30 πολυτελή μοντέλα είχε στην κατοχή του ο Κολομβιανός έμπορος

Τα τρία υπερπολυτελή supercars άνηκαν μεταξύ άλλων στον Χουάν Χοσέ Βαλένσια, γνωστό ηγετικό μέλος του κολομβιανού καρτέλ ναρκωτικών Clan del Golfo, γνωστό με το ψευδώνυμο «Το Γεράκι». Ο ίδιος ήταν λάτρης των γρήγορων και πολυτελών αυτοκινήτων, με μία συλλογή σχεδόν 30 μοντέλων. Το 2021, ο Χουάν Χοσέ Βαλένσια συνελήφθη και τον περασμένο Ιούλιο εκδόθηκε για τα εγκλήματά του στις ΗΠΑ.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Αν οι προσφορές δεν κριθούν ελκυστικές, η δημοπρασία θα ακυρωθεί

Σε ανακοίνωσή της, η Εταιρεία Ειδικών Περιουσιακών Στοιχείων (SAE), μία κυβερνητική υπηρεσία αρμόδια για τη διαχείριση αγαθών που κατάσχονται από εμπόρους ναρκωτικών, προγραμματίζει την ημερομηνία της δημοπρασίας στις 24 και 25 Οκτωβρίου. Παρόλα αυτά, η τιμή εκκίνησης δεν έχει ακόμα οριστεί, ενώ οι πλειοδότες θα πρέπει να στείλουν την προσφορά τους σε σφραγισμένο φάκελο. Η Εταιρεία διευκρινίζει πως η δημοπρασία ενδέχεται να ακυρωθεί στην περίπτωση που οι προσφορές δεν είναι αρκετά ελκυστικές.
 

Ο λόγος για τις Ferrari 812 Superfast, 488 Spider και Portofino

Οι εκτιμητές κάνουν λόγο για τρεις Ferrari που αξίζουν 400.000 ευρώ έκαστη. Στις τρεις περιλαμβάνονται μία Ferrari 812 Superfast του 2020, μία Ferrari 488 Spider του 2019 και μία Ferrari Portofino του 2019 της γυναίκας του, όλες με κάτω από 3.000 χλμ στο κοντέρ.
 

Ίσως η πρώτη φορά που θα κάνει κάτι καλό ο έμπορος ναρκωτικών!
Ο Χουάν Χοσέ Βαλένσια συνελήφθη και δημοπρατούνται 3 αυτοκίνητά του.
Ο λόγος για τις Ferrari 812 Superfast, 488 Spider και Portofino.
Τα έσοδα θα δοθούν σε φτωχούς χωρικούς.
Μήπως τέτοιες ενέργειες έπρεπε να γίνονται πιο συχνά?

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε