Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα στην Ελλάδα

Ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα στην Ελλάδα

Διαβάστηκε από 15667 αναγνώστες - 30/10/2023

Στα τέσσερα χρόνια δραστηριοποίησής της στη χώρα μας η Blink έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα δίκτυο φόρτισης που προσφέρει πάνω από 600 θέσεις φόρτισης, και ο αριθμός αυτός αυξάνεται συνεχώς. Η εταιρεία έχει φροντίσει ώστε αυτές οι θέσεις να είναι διασπαρμένες σε περισσότερα από 450 διαφορετικά σημεία φόρτισης σε 49 νομούς πανελλαδικά. Το (σοφό) σκεπτικό τους είναι να μην χρειάζεται ο οδηγός να κάνει παρακάμψεις από τις καθημερινές του διαδρομές ώστε να φορτίζει το όχημά του, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα καλύπτοντας γεωγραφικά μεγάλο σημείο της χώρας.

Το δίκτυο αναπτύσσεται συνεχώς: οι επιχειρήσεις που τοποθετούν φορτιστές οχημάτων στον χώρο τους γίνονται όλο και πιο πολλές, πράγμα που ισχύει βέβαια και για τους οικιακούς χρήστες. Η τοποθέτηση του εξοπλισμού της Blink είτε για δημόσια είτε για ιδιωτική χρήση δίνει προστιθέμενη αξία σε μια επιχείρηση ούτως ή άλλως. Η Blink προσφέρει στους συνεργάτες της διάφορα πολλαπλά σενάρια ολοκληρωμένων λύσεων που καλύπτουν τις όποιες ανάγκες. 

Εικοσιτετράωρη και αποτελεσματική υποστήριξη

 Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η Blink παρέχει υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, επτά μέρες την εβδομάδα – έτσι ο οδηγός νιώθει ασφαλής, πως όποιο ζήτημα προκύψει, θα αντιμετωπιστεί άμεσα και θα επιλυθεί αποτελεσματικά, όποτε και να συμβεί. Όλο το δίκτυο της Blink είναι πλήρως συνδεδεμένο ψηφιακά και κάθε φορτιστής μπορεί να ελεγχθεί απομακρυσμένα, οπότε τα περισσότερα τεχνικά προβλήματα μπορούν να λυθούν γρήγορα χωρίς καν να χρειαστεί τεχνικός – ακόμα και η φόρτιση του οχήματός σας μπορεί να ξεκινήσει απομακρυσμένα!
 
Εκτός αυτού, η εταιρεία επενδύει στις υποδομές της φροντίζοντας να παρέχεις σύγχρονους και πιο αποτελεσματικούς φορτιστές. Μεγάλο επίσης πλεονέκτημα είναι η ευκολία χρήσης του δικτύου της εταιρείας από τους οδηγούς. Η Blink έχει δημιουργήσει μια πολύ εύχρηστη και σύγχρονη εφαρμογή για κινητά Android ή IOS, μέσω της οποίας ο οδηγός μπορεί να δει σε πραγματικό χρόνο αν ο φορτιστής που τον ενδιαφέρει είναι διαθέσιμος ή αν χρησιμοποιείται. Μέσω της εφαρμογής επίσης υπάρχει και η δυνατότητα δωρεάν απόκτησης της κάρτας RFID, η χρήση της οποίας διευκολύνει ακόμα περισσότερο τη διαδικασία φόρτισης. Σε κάθε περίπτωση η χρήση του δικτύου της Blink είναι απλή, η εγγραφή είναι εύκολη και δεν υπάρχουν δεσμεύσεις ή κρυφές χρεώσεις για το χρήστη.
 
Να σημειώσουμε επίσης ότι οι φορτιστές της συμμετέχουν σε όλα τα επιδοτούμενα από το κράτος προγράμματα, όπως το Φορτίζω Παντού, το Κινούμαι Ηλεκτρικά 2 και το Πράσινα Ταξί.

Σελ.
1
Στόχος, ένα πιο καθαρό μέλλον!
Σελ.
2
Ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα στην Ελλάδα