Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τα ηλεκτρικά είναι τα αυτοκίνητα με τις πιο πολλές βλάβες

Τα ηλεκτρικά είναι τα αυτοκίνητα με τις πιο πολλές βλάβες

29/11/2022

Έρευνα της αξιόπιστης Consumer Reports στην Αμερική, βγάζει ως αποτέλεσμα ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και τα μεγάλα pick-ups, βγάζουν τα περισσότερα προβλήματα.

Προβληματικά τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Μπορεί η ηλεκτροκίνηση να συνεχίζει να ανεβαίνει σε πολλές χώρες στον κόσμο, αλλά όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα έρευνας του σύνδεσμου καταναλωτών Consumer Reports, έχουν και τις πιο συχνές βλάβες

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Πως έγινε η έρευνα;

Για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα γι αυτή την έρευνα, χρειάστηκαν δεδομένα από 300.000 αυτοκίνητα, χρονολογίας από το 2000 μέχρι και το 2022. Στην περίπτωση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, η έρευνα αναφέρει χαρακτηριστικά πως, από τα 11 ηλεκτρικά αυτοκίνητα που υπήρχαν επαρκή δεδομένα, μόνο τα τέσσερα έφτασαν ή ξεπέρασαν τον μέσο όρο αξιοπιστίας. Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε πως η έρευνα στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, δεν μπορούσε να επεξεργαστεί δεδομένα πολλών ηλεκτρικών αυτοκινήτων, αφού έχουν κάνει δυναμική είσοδο τα τελευταία χρόνια.

3 στα 4 Tesla κάτω από τον μέσο όρο αξιοπιστίας

Η Tesla μεσουρανεί στην αγορά της Αμερικής, αλλά μόνο ένα αυτοκίνητο της έφτασε στον μέσο όρο αξιοπιστίας του Consumer Report. Ο σύνδεσμος αναφέρει χαρακτηριστικά: «συνεχίζει να παρουσιάζει προβλήματα με διάφορα εξαρτήματα του αμαξώματος, κυρίως στα συστήματα ανάρτησης και διεύθυνσης, καθώς και με τη βαφή, το φινίρισμα και τον κλιματισμό».

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο σύνδεσμος καταναλωτών Consumer Reports, να τοποθετήσει το Tesla Model 3 στο μέσο όρο, και τα υπόλοιπα 3 μοντέλα της εταιρείας της Καλιφόρνια (Model Y, Model X και Model S) κάτω από αυτόν! Η έρευνα αναφέρει πως, οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων άλλων βιομηχανιών, ανέφεραν προβλήματα στη φόρτιση, στη μπαταρία και στα ηλεκτρικά μοτέρ.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε