Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Τα ηλεκτρικά είναι τα αυτοκίνητα με τις πιο πολλές βλάβες

Τα ηλεκτρικά είναι τα αυτοκίνητα με τις πιο πολλές βλάβες

29/11/2022

Έρευνα της αξιόπιστης Consumer Reports στην Αμερική, βγάζει ως αποτέλεσμα ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και τα μεγάλα pick-ups, βγάζουν τα περισσότερα προβλήματα.

Προβληματικά τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Μπορεί η ηλεκτροκίνηση να συνεχίζει να ανεβαίνει σε πολλές χώρες στον κόσμο, αλλά όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα έρευνας του σύνδεσμου καταναλωτών Consumer Reports, έχουν και τις πιο συχνές βλάβες

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Πως έγινε η έρευνα;

Για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα γι αυτή την έρευνα, χρειάστηκαν δεδομένα από 300.000 αυτοκίνητα, χρονολογίας από το 2000 μέχρι και το 2022. Στην περίπτωση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, η έρευνα αναφέρει χαρακτηριστικά πως, από τα 11 ηλεκτρικά αυτοκίνητα που υπήρχαν επαρκή δεδομένα, μόνο τα τέσσερα έφτασαν ή ξεπέρασαν τον μέσο όρο αξιοπιστίας. Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε πως η έρευνα στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, δεν μπορούσε να επεξεργαστεί δεδομένα πολλών ηλεκτρικών αυτοκινήτων, αφού έχουν κάνει δυναμική είσοδο τα τελευταία χρόνια.

3 στα 4 Tesla κάτω από τον μέσο όρο αξιοπιστίας

Η Tesla μεσουρανεί στην αγορά της Αμερικής, αλλά μόνο ένα αυτοκίνητο της έφτασε στον μέσο όρο αξιοπιστίας του Consumer Report. Ο σύνδεσμος αναφέρει χαρακτηριστικά: «συνεχίζει να παρουσιάζει προβλήματα με διάφορα εξαρτήματα του αμαξώματος, κυρίως στα συστήματα ανάρτησης και διεύθυνσης, καθώς και με τη βαφή, το φινίρισμα και τον κλιματισμό».

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο σύνδεσμος καταναλωτών Consumer Reports, να τοποθετήσει το Tesla Model 3 στο μέσο όρο, και τα υπόλοιπα 3 μοντέλα της εταιρείας της Καλιφόρνια (Model Y, Model X και Model S) κάτω από αυτόν! Η έρευνα αναφέρει πως, οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων άλλων βιομηχανιών, ανέφεραν προβλήματα στη φόρτιση, στη μπαταρία και στα ηλεκτρικά μοτέρ.

Πυκνώνουν τα σύννεφα πάνω από την ηλεκτροκίνηση

Δεν έφταναν λοιπόν τα άλλα προβλήματα που έχουμε με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τώρα θα έχουμε και την αξιοπιστία τους. Το ρεύμα πήγε στον Θεό, και κανείς πλέον δεν μιλάει για απόσβεση χρημάτων. Οι τιμές τους είναι απαγορευτικές για τους πιο πολλούς Έλληνες, σε λίγο καιρό θα χαθεί η επιδότηση και τα μηδενικά τέλη, και τώρα θα σκεφτόμαστε και την αξιοπιστία τους...Σοκαριστικό αποτέλεσμα έρευνας!
Τα ηλεκτρικά είναι τα πιο αναξιόπιστα αυτοκίνητα...
Μόνο 4 ηλεκτρικά πέρασαν τον μέσο όρο αξιοπιστίας!
Με τόσες αμφιβολίες γύρω από τα ηλεκτρικά, πιστεύουν ακόμα πως θα αλλάξουμε τα αυτοκίνητα μας, με αυτά;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε