Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η αποκρυπτογράφηση του κωδικού.

Teaser του 508 SW με...κωδικό (+vid)

5/6/2018

Ένα από τα επόμενα μοντέλα της αποκάλυψε η Peugeot, ωστόσο για να καταλάβει κανείς για πιο ακριβώς αυτοκίνητο πρόκειται πρέπει πρώτα να «σπάσει τον κώδικα» της γαλλικής μάρκας. Εμείς το κάναμε για εσάς.

Με ένα πρωτότυπο τρόπο θέλησε να προετοιμάσει το κοινό της η Peugeot ενόψει του επερχόμενου 508 Station Wagon. Η γαλλική μάρκα ανέβασε σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο έξι μόλις δευτερολέπτων, το οποίο δείχνει έναν πίνακα στην οθόνη του οποίου αρχίζουν να τρέχουν διάφοροι αριθμοί και γράμματα, με αποτέλεσμα να πρέπει να αποκρυπτογραφηθεί η ονομασία του μοντέλου.
 
Έτσι κάποια στιγμή την εμφάνισή του κάνει ο συνδυασμός 508 SW, το οποίο και αποτελεί τη δεύτερη έκδοση του μοντέλου μετά από αυτή του liftback που έκανε το ντεμπούτο της στη Γενεύη και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια του Auto Show του 2018 στο Παρίσι.
 
Το μοντέλο αναμένεται να έχει όμοιο μπροστινό άκρο αλλά και καμπίνα με το ήδη διαθέσιμο 508, ωστόσο όπως είναι φυσικό το wagon θα έχει μεγαλύτερο χώρο αποσκευών, η χωρητικότητα του οποίου αναμένεται στα 487 λίτρα.

Αναφορικά με τους κινητήρες κάτω από το καπό αναμένεται να υπάρξουν οι ίδιες μονάδες βενζίνης και ντίζελ, όπως αυτές που συναντάμε στο 508, ενώ πιθανές είναι και δύο ακόμα εκδόσεις, μία υβριδική αλλά και μία που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον ίδιο κινητήρα όπως το 308 GTI, δηλαδή τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο 1,6 λίτρων με ισχύ 275 ίππων.
 
Δείτε το teaser βίντεο    

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις