Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Tesla Model Y μίας εβδομάδας «έχασε» το τιμόνι του!

Tesla Model Y μίας εβδομάδας «έχασε» το τιμόνι του!

Διαβάστηκε από 2208 αναγνώστες - 1/2/2023

Στα γόνατα του οδηγού έπεσε το τιμόνι ενός καινούργιου Tesla Model Y, με την είδηση να κάνει το γύρο του κόσμου!

Υπάρχει ποιοτικός έλεγχος στην Tesla;

Ένα ακόμα περιστατικό που φέρνει σε δύσκολη θέση την Tesla και παράλληλα δείχνει πως ο ποιοτικός έλεγχος στις εγκαταστάσεις της... αγνοείται, έκανε την εμφάνισή του. Τι ακριβώς συνέβη; Το τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου Tesla Model Y έφυγε από τη θέση του την ώρα που το αυτοκίνητο βρισκόταν εν κινήσει.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Γνωστοποίησε το θέμα στα social media ο ιδιοκτήτης

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου δημοσίευσε το περιστατικό στο Twitter με ανάρτηση που έκανε. Ανέφερε πως το τιμόνι του ολοκαίνουργιου Tesla Model Y ξεκόλλησε ενώ οδηγούσε έχοντας μαζί και την οικογένειά του. Στην ανάρτηση παρέθεσε φωτογραφίες και βίντεο από το κρεμασμένο τιμόνι, καθώς περίμενε να εμφανιστεί η οδική βοήθεια για να τον μεταφέρει.

Αυτοκίνητο μίας εβδομάδας!

Στην ανάρτηση ο άτυχος ιδιοκτήτης αναφέρει πως η παραλαβή του αυτοκινήτου έγινε στις 24 Ιανουαρίου και στις 30 Ιανουαρίου το τιμόνι έπεσε. Ευτυχώς, δεν υπήρχαν αυτοκίνητα πίσω του και κατάφερε να σταματήσει με ασφάλεια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που έγινε κάτι τέτοιο

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και το 2020 σε ένα Tesla Model 3 λίγο μετά την παράδοσή του. Τότε είχε αποδειχτεί πως αιτία για το πρόβλημα ήταν ο σύνδεσμος που στερεώνει το τιμόνι στην κολόνα, ο οποίος δεν ήταν σωστά βαλμένος.

Δείτε την ανάρτηση

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε