Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Tesla: Τέλος η δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια στους σταθμούς φόρτισης.

Tesla: Τέλος η δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια στους σταθμούς φόρτισης.

Διαβάστηκε από 14988 αναγνώστες - 14/8/2023

Η Tesla έπαψε να παρέχει δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια στους σταθμούς φόρτισης, ενημέρωσε του ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων της μέσω email ότι στο εξής η πληρωμή θα γίνεται ανά χρήση, με την τιμή της τοπικής χρέωσης της kWh.

Τέλος η δωρεάν φόρτιση στους σταθμούς της Tesla.

Η Tesla έχει δημιουργήσει σταθμούς φόρτισης ανά τον κόσμο, όπως και στην Ελλάδα, εξοπλισμένους με σύγχρονους φορτιστές της Αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας και η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας ήταν δωρεάν μέχρι προσφάτως για τους κατόχους των Tesla και όχι μόνο.

Η Tesla θέλοντας να φέρει πιο κοντά στην καθημερινότητά μας τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα οχήματα είχε προβεί σε μια κίνηση που διευκόλυνε την φόρτιση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων δημιουργώντας ένα πιλοτικό πρόγραμμα για την Ευρώπη με εναρκτήρια χώρα την Ολλανδία τοποθετώντας σύγχρονους φορτιστές σε 10 τοποθεσίες. Το πρόγραμμα αυτό έφταασε και στην χώρα μας εξυπηρετώντας και παρέχοντας δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια στους σταθμούς φότισης, κάτι που έχει πάψει να ισχύει από τις 24 Ιουλίου του 2023 ενώ η ενημέρωση για την νέα λειτουργία των σταθμών έγινε μέσω email με θέμα: Παρουσιάζουμε το Supercharging με πληρωμή ανά χρήση.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε