Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Θέμα χρόνου η αποκάλυψη του Tesla Model 3 Ludicrous
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Θέμα χρόνου η αποκάλυψη του Tesla Model 3 Ludicrous

2/4/2024

Ολοένα και περισσότερα Model 3 Ludicrous εμφανίζονται δημόσια.
Με πάνω από 500 άλογα, ίσως φτάνουν και τα 700.
Θα ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες εκδόσεις του Model 3.

Αξιζει να μαθετε

Πλησιάζει η ισχυρότερη έκδοση του Model 3

Προ των πυλών βρίσκεται το ντεμπούτο του Tesla Model 3 Ludicrous, της ισχυρότερης έκδοσης του ηλεκτρικού σεντάν της αμερικανικής μάρκας. Μετά τη διαρροή που είχε γίνει πριν από κάποιες ημέρες, νέες εικόνες και βίντεο που παρουσιάζουν το μοντέλο ακάλυπτο έκαναν την εμφάνισή τους.

Ολοένα και περισσότερα Model 3 Ludicrous εμφανίζονται δημόσια

Νέες αναρτήσεις στο διαδίκτυο παρουσιάζουν ακάλυπτα κάποια Tesla Model 3 Ludicrous έχουν ήδη φτάσει στις εκθέσεις της Tesla στις ΗΠΑ. Παράλληλα, άλλες αναρτήσεις παρουσιάζουν έναν μεγάλο αριθμό καλυμμένων αυτοκινήτων σε ένα χώρο της Tesla, επιβεβαιώνοντας πως τα επίσημα αποκαλυπτήρια είναι θέμα χρόνου να συμβούν.

Με πάνω από 500 άλογα, ίσως φτάνουν και τα 700

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για την απόδοση ή τις επιδόσεις του Tesla Model 3 Ludicrous. Η φημολογία, ωστόσο αναφέρει πως δεν αποκλείεται η ισχύς του να κυμαίνεται πάνω από 500 άλογα, ενώ ίσως να φτάνει και τα 700 άλογα. Σε κάθε περίπτωση θα εξοπλίζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα σε κάθε άξονα.

Θα ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες εκδόσεις του Model 3

Κλείνοντας να σημειωθεί πως, τα Tesla Model 3 Ludicrous θα φέρουν μοναδικούς τροχούς, σπορ καθίσματα και το ξεχωριστό σήμα της έκδοσης Ludicrous, για να ξεχωρίζουν από αυτά των υπόλοιπων εκδόσεων.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις