Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Φέτος παρουσιάζονται τα νέα Skoda Superb και Kodiaq

Φέτος παρουσιάζονται τα νέα Skoda Superb και Kodiaq

17/3/2023

Η Skoda επιβεβαίωσε πως θα αποκαλύψει τις νέες γενιές των Superb και Kodiaq μέσα στο 2023, ενώ αναφέρθηκε και στο πλάνο που έχει καταρτίσει για τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμα της.

Ετοιμάζει... πραγματάκια για φέτος η Skoda

Έντονο θα είναι το ενδιαφέρον για τα μοντέλα της Skoda το 2023, αλλά και τα χρόνια που θα ακολουθήσουν. Η τσεχική φίρμα μιλώντας επίσημα για το βραχυπρόθεσμο πλάνο της γνωστοποίησε πως θα λανσάρει αρκετά ανανεωμένα και νέα αυτοκίνητα.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ανανεώνονται τα Kamiq και Scala

Η Skoda ετοιμάζει τα ανανεωμένα Kamiq και Scala, τα οποία θα έρθουν με αλλαγές μέσα και έξω. Ταυτόχρονα η τσεχική φίρμα ετοιμάζει και μία νέα κορυφαία εξοπλιστική έκδοση για το ηλεκτρικό SUV, Enyaq, το όνομα της οποίας θα είναι Laurin & Klement. Οι Τσέχοι βαδίζοντας στο δρόμο της ηλεκτροκίνησης ετοιμάζουν και το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό Elroq, που θα τοποθετηθεί κάτω από το Enyaq. Μάλιστα όπως ανέφερε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της εταιρείας, Klaus Zellmer περισσότερες πληροφορίες θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Explore More 2.0 τον Απρίλιο.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2023 οι νέες γενιές των Superb και Kodiaq

Το δεύτερο εξάμηνο του 2023, η Skoda θα παρουσιάσει τις νέες γενιές των Superb και Kodiaq, αμφότερα διαθέσιμα με Plug-in υβριδικά συστήματα μετάδοσης κίνησης. Μάλιστα για το δεύτερο θα είναι η πρώτη φορά που θα προσφερθεί ως PHEV. Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραγωγή του Superb μεταφέρεται από την Τσεχία στη Μπρατισλάβα.

Πρεμιέρα το 2024 για την ανανεωμένη Octavia

Τέλος, σε ότι αφορά το best-seller μοντέλο της Skoda, την Octavia. Η ανανεωμένη εκδοχή θα κάνει πρεμιέρα το 2024, ενώ τρία νέα ηλεκτρικά θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον μέχρι το 2026. Αυτά θα είναι το Elroq, ένα βασικό αυτοκίνητο πόλης που θα αντικαταστήσει το Citigo-e iV, και ένα επταθέσιο SUV που θα βασιστεί στο Vision 7S concept.

Ετοιμάζει... πραγματάκια για φέτος η Skoda!
Το δεύτερο εξάμηνο του 2023 οι νέες γενιές των Superb και Kodiaq.
Ανανεώνονται τα Kamiq και Scala.
Πρεμιέρα το 2024 για την ανανεωμένη Octavia.
Ετοιμάζεται το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Elroq.
Ποιο από τα μοντέλα της Skoda προτιμάς;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε