Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το ανανεωμένο Ford Focus στην Ελλάδα
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ανανεωμένο Ford Focus στην Ελλάδα

Διαβάστηκε από 91115 αναγνώστες - 17/12/2021

H Ford ανακοίνωσε επίσημα τις τιμές για το ανανεωμένο Ford Focus, σηματοδοτώντας την έναρξη της εμπορικής του καριέρας στην ελληνική αγορά. Τώρα, μπορείς να το κάνεις δικό σου από 24.279 ευρώ στην πλούσια εξοπλιστική έκδοση ST-Line με τον 1.000 κ.εκ. Ecoboost mild Ηybrid των 125 ίππων.

Το νέο Focus από 24.279 ευρώ στην Ελλάδα

Το γνωστό Focus, το μικρομεσαίο μοντέλο της Ford με την πολυετή καριέρα, ανανεώθηκε αισθητά σε όλους τους τομείς θέλοντας να μείνει ανταγωνιστικό στην απαιτητική κατηγορία των μικρομεσαίων hatchback. Έχοντας καθιερώσει μια θέση στην ελληνική αγορά, το ανανεωμένο Focus φέρνει μαζί του νέα φωτιστικά σώματα LED εμπρός και πίσω, φρέσκια σχεδίαση, καινούργιο αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων στις ήπια υβριδικές εκδόσεις και μια τεράστια οθόνη 13,2 ιντσών στην καμπίνα.

Ανταγωνιστικά προγράμματα Ford Finance & Ford Protect

Το Focus θα προσφέρεται στην Ελλάδα, επωφελούμενο από τα ανταγωνιστικά χρηματοδοτικά προγράμματα της Ford Finance, που παρέχουν επιτόκιο 1,99% και μέχρι 60 μηνιαίες δόσεις. Επιπλέον, όπως και σε κάθε μοντέλο της Ford, παρέχεται 8ετής εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect.

Οι τιμές του ανανεωμένου Ford Focus

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Παρακάτω αναφέρονται οι τιμές του μοντέλου, με την εισαγωγική έκδοση ST-Line που κοστίζει από 24.279 ευρώ να είναι πληρέστατη από πλευράς εξοπλισμού περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων οθόνη αφής 13,2 ιντσών με το τελευταίο σύστημα infotainment SYNC4, 17άρες ζάντες αλουμινίου, σφικτή ανάρτηση ST-Line, LED προβολείς εμπρός και πίσω, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, cruise control, ηλεκτρικά παράθυρα μπρος-πίσω, ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες, κάμερα οπισθοπορείας, όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και πολλά άλλα. Επιπλέον, ένα σκαλοπάτι ψηλότερα στο ST-Line X επίπεδο, προστίθεται ο ψηφιακός πίνακας οργάνων των 12,3 ιντσών, ασύρματη φόρτιση smartphone, φιμέ τζάμια πίσω, εσωτερικός ατμοσφαιρικός LED φωτισμός κ.ά..
  ...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε