Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από την Tesla και προέρχονται από την ιστοσελίδα autoexpress.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από την Tesla και προέρχονται από την ιστοσελίδα autoexpress.

Το επερχόμενο baby-Tesla έχει βάλει στο μάτι το VW ID.3

Διαβάστηκε από 1058 αναγνώστες - 9/12/2022

Ανεξάρτητα σχέδια μας δίνουν μία πρώιμη «γεύση» του νέου βασικού μοντέλου που ετοιμάζει η Tesla, για να μπει στις αγορές απέναντι από οικογενειακά hatchback, με μήκος περίπου 4,4 μέτρα, όπως για παράδειγμα το VW ID.3.

Μικρότερο και φθηνότερο από το Model 3

Η Tesla εργάζεται πάνω στην ανάπτυξη ενός νέου μοντέλου, το οποίο προορίζει να τοποθετήσει στη βάση της γκάμας της. Το… baby-Tesla θα έχει μικρότερο κόστος παραγωγής από τα Model 3 και Y, θα είναι πιο φθηνό σε τιμή, αλλά και πιο μικρό σε μέγεθος, απ’ το Model 3.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ανεξάρτητα σχέδια μας το παρουσιάζουν

Αν και δεν έχουν υπάρξει μέχρι στιγμής πληροφορίες για το επερχόμενο μοντέλο, οι σχεδιαστές της ιστοσελίδας autoexpress δημοσίευσαν τα δικά τους, ανεξάρτητα σχέδια που μας δίνουν μία «γεύση» από την εξωτερική εμφάνιση που θα έχει. Στην ουσία οι σχεδιαστές έχουν κρατήσει το σχεδιασμό του Μodel 3, μικραίνοντας τις διαστάσεις του.

Στοχεύει στα οικογενειακά hatchback όπως το VW ID.3

Στόχος του πιο προσιτού Tesla θα είναι να γίνει ένας ισχυρός αντίπαλος για τα οικογενειακά hatchback, με μήκος περίπου 4,3 μέτρα, όπως για παράδειγμα το VW ID.3. Μέσω αυτής της στρατηγικής η Tesla αναζητά μεγάλο μερίδιο από την «πίτα» της αγοράς στη συγκεκριμένη κατηγορία. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Musk σε δηλώσεις του ανέφερε πως το συγκεκριμένο μοντέλο είναι πλέον ο Νο1 στόχος για τους ανθρώπους της μάρκας.

100 εκατομμύρια οχήματα μέχρι το τέλος της δεκαετίας

Κλείνοντας, να σημειωθεί πως η Tesla θέλει να κατασκευάσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια οχήματα μέχρι το τέλος της δεκαετίας. Το νέο μοντέλο πιστεύει πως θα είναι ο βασικός παράγοντας που θα την βοηθήσει να επιτύχει τον στόχο της.   

Μικρότερο και φθηνότερο από το Model 3.
Ανεξάρτητα σχέδια μας το παρουσιάζουν.
Στοχεύει στα οικογενειακά hatchback όπως το VW ID.3.
Θεωρείς σωστή την κίνηση της Tesla να επενδύσει σε νέο βασικό μοντέλο;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε