Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Toyota: Νέα γενιά infotainment με τεχνητή νοημοσύνη

Toyota: Νέα γενιά infotainment με τεχνητή νοημοσύνη

12/10/2022

Η νέα γενιά infotainment της Toyota έρχεται με νέες φωνητικές λειτουργίες, χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη, βελτιώνοντας έτσι την εμπειρία χρήστη. Κι όλα αυτά, χωρίς να χρειάζεται η σύνδεση στο διαδίκτυο.

Το AI στα συστήματα infotainment

Τα μοντέλα της Toyota και της Lexus θα χρησιμοποιούν τη νέα γενιά του συστήματος ψυχαγωγίας και πληροφόρησης, που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη και δε χρειάζεται να συνδέεται στο διαδίκτυο.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Νέες φωνητικές λειτουργίες

Για να το επιτύχει αυτό, συνεργάστηκε με την Google εξελίσσοντας από κοινού τις λειτουργίες υπηρεσιών ομιλίας με AI. Τα πιο πρόσφατα συστήματα infotainment της Toyota-Lexus χρησιμοποιούν Linux σε συνδυασμό με το Cloud της Google. Λειτουργία φωνητικών εντολών χρησιμοποιεί την υπηρεσία Speech-to-Text για την ακριβή εκτέλεσή τους. Αυτό αναπτύχθηκε από κοινού μεταξύ των οργανισμών Toyota Motor North America Connected Technologies και Toyota Connected από το 2018. Το πρόγραμμα επεξεργασίας των φωνητικών εντολών βασίζεται σε μεγάλο βαθμό με τη σύνδεση στο διαδίκτυο, αφού η επεξεργασία της φυσικής γλώσσας είναι εξαιρετικά πολύπλοκη και έχει αυξημένες απαιτήσεις.
 

Η τεχνητή νοημοσύνη βελτιώνει την εμπειρία χρήστη

«Συνεργαζόμαστε στενά με την Toyota για να κατανοήσουμε τις απαιτήσεις και τις δυνατότητές για τις συσκευές εντός οχήματος και καταφέραμε να προσφέρουμε ακόμα καλύτερη ποιότητα χρησιμοποιώντας μόνο ένα μικρό κλάσμα της επεξεργαστικής ισχύος, για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους οδηγούς», δήλωσε ο Umesh Vemuri VP., Global Strategic Customers & Industries της Google Cloud.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε