.jpg)
Τροχαία: Με γερανό έφυγαν 15 οχήματα σε Ίλιον και Πετρούπολη
Ίλιον και Πετρούπολη στο στόχαστρο της Τροχαίας Αττικής
15 οχήματα ακινητοποιήθηκαν και έφυγαν με γερανό
Αφαιρέθηκαν 11 άδειες κυκλοφορίας και 25 διπλώματα
Στη δημοσιότητα βίντεο από τους ελέγχους
Ίλιον και Πετρούπολη στο στόχαστρο της Τροχαίας Αττικής
Στο Ίλιον και την Πετρούπολη πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση από τις δυνάμεις της Τροχαίας Αττικής, με τη συνδρομή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., με στόχο την πρόληψη και την αντιμετώπιση τροχαίων παραβάσεων.
15 οχήματα ακινητοποιήθηκαν και έφυγαν με γερανό
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., κατά τη διάρκεια της επιχείρησης βεβαιώθηκαν συνολικά 70 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται η οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας, η μη χρήση προστατευτικού κράνους και ζώνης ασφαλείας, η έλλειψη ισχύοντος δελτίου ΚΤΕΟ και ασφαλιστήριου συμβολαίου, καθώς και η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση.
Ως συνέπεια των παραβάσεων, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στην ακινητοποίηση 15 οχημάτων, ενώ αφαιρέθηκαν 11 άδειες κυκλοφορίας και 25 άδειες ικανότητας οδήγησης.
Στη δημοσιότητα βίντεο από τους ελέγχους
Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, μέσω βίντεο, χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τους τροχονομικούς ελέγχους που πραγματοποίησε στη Λεωφόρο Θηβών. Παράλληλα, στο ίδιο οπτικοακουστικό υλικό περιλαμβάνονται πλάνα από αστυνομικές επιχειρήσεις που διεξήχθησαν σε οικισμό της Φυλής, ως μέρος της ευρύτερης στρατηγικής ενίσχυσης της αστυνόμευσης και διασφάλισης της δημόσιας τάξης.