Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

VW: Το νέο Golf θα είναι υπόδειγμα νέας τεχνολογίας

10/6/2019

Όσο οι μέρες περνούν, όλο και πιο πολλά χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου βγαίνουν στην επιφάνεια. Διαβάστε όλα τα νέα και τα hi-tech χαρακτηστιστικά που θα έχει το νέο VW Golf.

Kάποιες νέες πληροφορίες για το τι θα συναντήσουμε μέσα στην καμπίνα του επόμενου VW Golf ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Τον περασμένο μήνα, υπενθυμίζουμε, πως είχαν αποκαλυφθεί  από την VW, δύο σκίτσα για τη νέα γενιά μοντέλου τόσο για την εξωτερική σχεδίαση όσο και για τον εσωτερικό του διάκοσμο.

Στόχος της γερμανικής μάρκας είναι να θέσει νέα στάνταρ στην κατηγορία των μικρομεσαίων και ένας από τους τρόπους για να το πετύχει αυτό θα είναι ο πλούσιος τεχνολογικός εξοπλισμός που θα προσφέρει  στο 8ης γενιάς Golf. Το παρών θα δίνουν δύο μεγάλες ψηφιακές οθόνες, μια για τον πίνακα οργάνων και μια για το σύστημα infotainment. Κάτω από την δεύτερη βρίσκουμε αεραγωγούς όμοιους με αυτούς που πρωτοείδαμε στο el-Born  ενώ ακόμα πιο χαμηλά ο επιλογές φέρνει αρκετά σε αυτόν της νέας Porsche 911. Γενικά, τα μπουτόν στην καμπίνα είναι λίγα κάνοντας έτσι την σχεδίασή της να φαίνεται πολύ μοντέρνα.
 
Δύο από τα συστήματα που θα κάνουν την διαφορά είναι το Head Up Display και το Voice Control. Ακολουθώντας τα βήματα της Μercedes, ο οδηγός με ένα «Hey, VW» θα μπορεί να έχει πρόσβαση εύκολα και γρήγορα σε μια σειρά από λειτουργίες. Για παράδειγμα, θα μπορεί να δείξει στον οδηγό ποια είναι τα πιο κοντινά ξενοδοχεία ή βενζινάδικα, ενώ λέγεται πως το σύστημα θα προσαρμόζεται στον τόνο ομιλίας του οδηγού, έτσι ώστε μετά από λίγο καιρό, να είναι τόσο εξοικειωμένο, ώστε να μπορεί να ακολουθεί τις εντολές του πολύ πιο εύκολα.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα του τεχνολογικού εξοπλισμού που θα φέρει το νέο Golf θα είναι η δυνατότητα που θα έχει οδηγός να χρησιμοποιεί το κινητό του τηλέφωνο για να έχει έτοιμες τις ρυθμίσεις που θέλει όταν μπαίνει στο αυτοκίνητο. Αυτές οι ρυθμίσεις θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε άλλα αυτοκίνητα της μάρκας. Η VW, τέλος, θα προσφέρει την δυνατότητα στον ιδιοκτήτη να αγοράσει ή να νοικιάζει διάφορες εφαρμογές εφόσον το επιθυμεί. Υπενθυμίζουμε ότι η επίσημη παρουσίαση του νέου VW Golf θα γίνει τον φετινό Οκτώβριο.  
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις