Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

3 τυχεροί θα κερδίσουν υαλοκαθαριστήρες υψηλής ποιότητας

Διαβάστηκε από 12017 αναγνώστες - 29/9/2020

Νέος διαγωνισμός από το AutoAgora! Μην χάνεις καθόλου χρόνο, και πάρε μέρος στον διαγωνισμό. Ίσως είσαι εσύ αυτός που θα κερδίσει ένα set υαλοκαθαριστήρων HELLA.

Τα μάκτρα υαλοκαθαριστήρων HELLA είναι μικρά έργα τέχνης. Αν και μικρά – η συμβολή τους στην οδική ασφάλεια είναι μεγάλη.  Με μια πλούσια γκάμα εξαρτημάτων κορυφαίας ποιότητας, όπως πρόσθετα φώτα, κόρνες, λαμπτήρες και μάκτρα, η HELLA συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην οδική ασφάλεια. Κάθε προϊόν της HELLA διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα και απόδοσή του. 

Οι υαλοκαθαριστήρες HELLA μπορούν να τοποθετηθούν στο 90 % όλων των αυτοκινήτων και είναι κατάλληλοι τόσο για τις παλαιότερες όσο και για τις νεότερες κατασκευαστικές σειρές. Το έξυπνο σύστημα Easychange καθιστά δυνατή τη γρήγορη αντικατάσταση, κι αυτό επειδή για κάθε μάκτρο υαλοκαθαριστήρα υπάρχει και ο αντίστοιχος προσαρμογέας. Και με την ελκυστική συσκευασία blister μπορείτε να δείτε τους υαλοκαθαριστήρες πριν ακόμα τους αγοράσετε.

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, κάντε like ΕΔΩ, στη σελίδα της Αγοράς Αυτοκινήτου στο Facebook και στη δημοσίευση του διαγωνισμού. Κοινοποιήστε το διαγωνισμό στους φίλους σας (τη συγκεκριμένη ανάρτηση) και τέλος συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ (τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες του διαγωνισμού!)
 
Η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα στις 05 Οκτωβρίου, ενώ οι συμμετοχές θα κλείσουν την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στις 00:00 το βράδυ.

Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν σε Site και Facebook της Αγοράς Αυτοκινήτου. Η Electra Hellas θα επικονωνήσει με τους νικητές ώστε να τους αποστείλει ταχυδρομικά το δώρο τους, σύμφωνα με την διεύθυνση κατοικίας που έχουν δηλώσει.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις