Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αεροελατήρια για κάθε χρήση

10/5/2020

Εάν ψάχνετε οποιοδήποτε αεροελατήριο, ακόμα και για την πιο σπάνια χρήση, θα το βρείτε στην επιχείρηση Κ.Παπαδοπούλου & Σία Ε.Ε.. Την επιχείρηση που έφερε πρώτη τα αεροελατήρια SUSPANDER και liftline της SUSPA.

Η προσωπική επιχείρηση που ξεκίνησε το μακρινό 1972, έλαβε από το 1988 εταιρική μορφή και πλέον αποτελεί τον μεγαλύτερο κατασκευαστή αεροελατηρίων στην χώρα μας. Η επιχείρηση Κ.Παπαδοπούλου & Σία Ε.Ε. αντιπροσωπεύει τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού μεταξύ των οποίων τον Οίκο ISRINGHAUSEN για καθίσματα οδηγών και τον οίκο SUSPA τον οποίο εκπροσωπεί και στην Κύπρο από το 1978.

Η τεράστια τεχνογνωσία και οι υψηλής ποιότητας πρώτης ύλης που χρησιμοποιούνται παρέχουν εγγυημένο αποτέλεσμα ενώ οι τρόποι κατασκευής είναι φιλικοί προς το περιβάλλον.  Αντέχουν σε ψηλές & χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος, καλύπτουν τις προδιαγραφές της αυτοκινητοβιομηχανίας και έχουν μεταξύ άλλων πιστοποιητικό ISO 9001.

Πλέον αυτών, ο Οίκος κατασκευάζει επίσης αμορτισέρ, για απορρόφηση κραδασμών καθισμάτων οδηγών, για την ρύθμιση της πλάτης των καθισμάτων επιβατών διαφόρων μεταφορικών μέσων, για απορρόφηση κραδασμών και αποσόβηση βλαβών από μικροσυγκρούσεις αυτοκινήτων αμερικανικών προδιαγραφών.

Η τεράστια χρήση των αεροελατηρίων
Τα αεροελατήρια χρησιμοποιούνται σε απεριόριστες κατασκευές. Μεταξύ αυτών είναι τα καπώ & πόρτ-μπαγάζ των IX αυτοκίνητων, οι μπαγαζιέρες των λεωφορείων, τα τρέιλερ, τα φορτηγά αυτοκίνητα, τα τροχόσπιιτα, τα αναδιπλούμενα κρεβάτια πλοίων & σπιτιών, οι πόρτες γκαράζ, τα διάφορα κλαπέτα, και πολλά άλλα. Αξίζει να αναφέρουμε πως αντέχουν σε ψηλές & χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος, καλύπτουν τις προδιαγραφές της αυτοκινητοβιομηχανίας και έχουν μεταξύ άλλων πιστοποιητικό ISO 9001.

Τεράστια ποικιλία προϊόντων με ένα κλικ
Πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα διαθέσιμα μοντέλα μαζί με τα γενικά χαρακτηριστικά τους. Μία τεράστια γκάμα αεροελατηρίων διαθέσιμη με ένα κλικ ενώ πατώντας εδώ μπορείτε να υπολογίσετε πανεύκολα την δύναμη κάθε αεροελατηρίου.


Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μη διστάσετε να καλέσετε στο 210 51.36.731 όπου ο πρώτος διαθέσιμος εκπρόσωπος της εταιρίας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει.
 


Επικοινωνία
Επωνυμία: Παπαδοπούλου & Σία Ε.Ε..
Διεύθυνση: Κηφισού 72, 10443 Αθήνα (Σεπόλια)
Τηλ.: 210 51.36.731, 210 51.36.348
Site: http://www.aeroelatiria.com/index.html
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις