Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Αξεσουάρ φροντίδας και περιποίησης αυτοκινήτου – ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

Αξεσουάρ φροντίδας και περιποίησης αυτοκινήτου – ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

Διαβάστηκε από 16983 αναγνώστες - 12/7/2023

Η εταιρεία ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ με περισσότερους από 500.000 κωδικούς προϊόντων, έχει τα καλύτερα αξεσουάρ για την φροντίδα και την περιποίηση του αυτοκινήτου σας.

Έχοντας ιδρύσει το 2013 κατάστημα στη Χαλκίδα και το 2017 κατάστημα στην Αθήνα, η εταιρεία ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ σήμερα διαθέτει πάνω από 500.000 κωδικούς μεταχειρισμένων αλλά και καινούριων Aftermarket ανταλλακτικών αυτοκινήτων,  οι οποίοι καλύπτουν όλη την γκάμα των αυτοκινήτων ΚΑΘΕ μάρκας, χρονολογίας και κυβισμού. Ο αριθμός αυτός συνεχώς αυξάνεται για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους.
 
 
Στη ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ θα βρείτε τα πάντα για την φροντίδα και την περιποίηση του αυτοκινήτου σας:

 Πολλές φορές και με τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, οι ιδιοκτήτες των ΙΧ δεν δίνουν μεγάλη σημασία στην περιποίηση του εσωτερικού, με αποτέλεσμα να φτάσει η στιγμή που θα χρειαστεί είτε η αλλαγή είτε η επισκευή των ταπετσαριών. Η ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ δίνει τη λύση με μια μεγάλη ποικιλία από καλύμματα και ταπετσαρίες καθισμάτων και τιμονιού που ντύνουν το αυτοκίνητό σας και προστατεύουν το εσωτερικό του.

Παράλληλα, η ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ προσφέρει λύσεις και για το εξωτερικό του αυτοκινήτου σας με προϊόντα περιποίησης για το χρώμα και τις πλαστικές επιφάνειες, ενώ μπορείτε να επιλέξετε τάσια τροχών μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων για να του δώσετε την εικόνα που επιθυμείτε.

Μη χάνετε άλλο χρόνο και επισκεφθείτε το e-shop τους www.glykas-shop.gr  και παραγγείλτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν αμέσως!

Κεντρικό κατάστημα: Λ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ, 34100 ΧΑΛΚΙΔΑ
ΤΗΛ: 22210-44797
E-MAIL: [email protected] 
WEBSITE: www.glykas-shop.gr 

Κατάστημα Αθήνας :Λ. ΚΗΦΙΣΟΥ 60Α, 12241 ΑΙΓΑΛΕΩ
ΤΗΛ:  2105440055  
E-MAIL: [email protected] 
WEBSITE: www.glykas-shop.gr 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις