Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Αξεσουάρ μεταφοράς και ρυμούλκησης στην Ηλιούπολη - ΣΑΒΒΑΣ

Αξεσουάρ μεταφοράς και ρυμούλκησης στην Ηλιούπολη - ΣΑΒΒΑΣ

30/3/2023

Η εταιρεία ΣΑΒΒΑΣ δίνει τη λύση σε κάθε πρόβλημα μεταφοράς και ρυμούλκησης με μπαγκαζιέρες, τρέιλερ και διάφορα αξεσουάρ ικανά για ολόκληρη μετακόμιση!

H εταιρεία ΣΑΒΒΑΣ ύστερα από 40 χρόνια στον κλάδο έχει εδραιωθεί ως μια από τις σημαντικότερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου. Κατασκευάζει τρέιλερ μπαγκαζιέρες διαφόρων διαστάσεων και μεταφορικής ικανότητας φορτίου, για όλους τους τύπους αυτοκινήτων.

Κοινοποίησέ το »


Στη ΣΑΒΒΑΣ θα βρείτε:
  • Κοτσαδόρους
  • Τρέιλερ 
  • Μπαγκαζιέρες
  • Βάσεις ποδηλάτων
  • Κουτιά σκύλου - βάσεις
  • Parking sensors 
  • Laser - αμμοβολή
  • Ανταλλακτικά
Οι κοτσαδόροι κατασκευάζονται σύμφωνα με τα διεθνή standards διασφαλίζοντας την ασφάλεια στη μεταφορά. Πάνω από 700 μοντέλα από 42 κατασκευαστικές μάρκες διατίθενται σε στοκ για όλους τους τύπους αυτοκινήτων. Για τα περισσότερα μοντέλα αυτοκινήτων υπάρχουν δύο τύποι κοτσαδόρων :
  • Οι αφαιρούμενοι με βίδες
  • Οι αφαιρούμενοι με μηχανισμό (για ευκολία στη χρήση)
Τα τρέιλερ ΣΑΒΒΑΣ Ε.Π.Ε. είναι όλα γαλβανισμένα εν-θερμώ για αντοχή στη σκουριά. Το σύστημα αναρτήσεως που διαθέτουν είναι με ράβδους στρέψης για ασφάλεια και τέλεια οδική συμπεριφορά. Επίσης υπάρχει μεγάλη ποικιλία μοντέλων για τη μεταφορά σκαφών κάθε τύπου π.χ. : ταχύπλοα , βάρκες , φουσκωτά (συμβατικά) , jet ski , καθώς και μεγάλο στοκ από τα ανταλλακτικά τους.

Κατασκευάζονται επίσης διάφοροι τύποι μπαγκαζιερών μεταφοράς αποσκευών , μεταφοράς σκύλων για κυνηγούς, μοτοσικλετών ,  go-cart, τρέιλερ atv για και μεταφοράς αυτοκινήτου . Επίσης γίνονται και ειδικές κατασκευές βάση των αναγκών των πελατών μας, όπως τρέιλερ για μελίσσια, για γεννήτριες , για οικοδομικές εργασίες και άλλες χρήσεις.

Επιπλέον υπάρχει σειρά από μπαγκαζιέρες οροφής αποσκευών, οι οποίες τοποθετούνται στην οροφή του αυτοκινήτου με ειδικές μπάρες. Διατίθενται επίσης βάσεις ποδηλάτων, βάσεις κοτσαδόρων για σκυλόκουτα και αισθητήρες παρκαρίσματος (parking sensors).

Η εταιρεία ΣΑΒΒΑΣ διαθέτει ένα μηχάνημα κοπής laser υψηλών προδιαγραφών και παρέχει και υπηρεσίες κοπής φασόν σε λαμαρίνα καθώς και υπηρεσίες αμμοβολής.

Στοιχεία επικοινωνίας
Κατάστημα
Διεύθυνση: Λ. Βουλιαγμένης 381 - Έναντι Metro Mall Ηλιούπολη 
Τηλ : 210 9704078 - 210 9702638
Fax : 210 9704079
Email : [email protected]
Website: www.savas.gr 
   
Εργοστάσιο
Διεύθυνση: 31ο χλμ. Λεωφ. Λαυριου - Μαρκόπουλου,  Μαρκόπουλο
Τηλ:  22990 22397
Email : [email protected]
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις