Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Απογείωσε τις επιδόσεις του αυτοκινήτου σου

Διαβάστηκε από 5447 αναγνώστες - 9/5/2020

Το αυτοκίνητο σου είναι ένας καμβάς και εσύ μπορείς να επέμβεις όσο θέλεις. Όχι εσύ ο ίδιος, αλλά οι καλύτεροι του χώρου, RT Dynamics. Εσύ απλά ζητάς αυτό που θες, και το χεις! Ιπποδύναμη, στήσιμο, φρένα και turbo, όλα είναι εδώ!

Θέλεις να αναβαθμίσεις το αυτοκίνητο σου; Χρειάζεσαι το κάτι παραπάνω σε ιπποδύναμη ή απλά το βαρέθηκες μαμά; Στην RT Dynamics όλα τα αυτοκίνητα μπορούν να γίνους όπως εσύ θέλεις.

Με το πιο εξειδικευμένο προσωπικό της αγοράς και φυσικά με τα καλύτερα μηχανήματα, το αυτοκίνητο σου μπορεί και θα γίνει πύραυλος.

Η επιχείρηση RT Dynamics ειδικεύεται στον χώρο της αναβάθμισης του αυτοκινήτου, πάντα με τον κατάλληλο τρόπο και με εγγυημένο αποτέλεσμα. Σε ότι επίπεδο και να βρίσκεται το αυτοκίνητο σας, σε οποιαδήποτε κατάσταση, στα χέρια των ειδικών, θα ανέβει πραγματικά επίπεδο.

Με το νέο πρόγραμμα εγκεφάλου RT Plus, όλα είναι εύκολα. Εσείς φέρνετε το αυτοκίνητο σας, και το ειδικό πρόγραμμα διαβάζει τον εγκέφαλο και προτείνει τις καταλληλότερες αλλαγές στην χαρτογράφηση και όχι μόνο, για να αποκτήσετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μία βόλτα από το επίσημο site της εταιρίας εδώ, θα σας πείσει για τα αποτέλεσματα καθώς θα ανακαλύψετε και οι ίδιοι την τεράστια γκάμα από βελτιωμένα αυτοκίνητα. Εκτός από την χαρτογράφηση του εγκεφάλου, μπορείτε να προβείτε σε οποιαδήποτε αλλαγή εσείς επιθυμείτε στο αυτοκίνητο σας. Από τελικά συστήματα εξαγωγής μέχρι και προσωπικά φτιαγμένα «κομμάτια» θα απογειώσουν και θα κάνουν το αυτοκίνητο σας ξεχωριστό.

Υπηρεσίες
  • Επαναπρογραμαμτισμός εγκεφάλου
  • Turbo
  • Αναρτήσεις
  • Φρένα
  • Ειδικές παραγγελίες
Επιδόσεις, αντοχή και σίγουρα αποτελέσματα από την RT Dynamics που υπόσχεται να κάνει το αυτοκίνητο σας, το αυτοκίνητο των ονείρων σας.

Βάλτε φωτιά στην άσφαλτο επιλέγοντας το κατάλληλο πρόγραμμα αναβάθμισης του αυτοκινήτου σας, κάνοντας κλικ εδώ!
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: RT Dynamics
Διεύθυνση:  Αλικαρνασσού 3 Νέα Σμύρνη Αττική
Τηλ: 0030 210 9338965 - 0030 210 9428178
Site: http://www.rt-dynamics.com
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις