Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Bilstein, όπως λέμε αμορτισέρ

Διαβάστηκε από 8685 αναγνώστες - 20/5/2019

BILSTEIN, ένα όνομα συνώνυμο με την ανάρτηση. Από την παραγωγή του πρώτου μονοσωλήνιου αμορτισέρ πίεσης αερίου το 1957, μέχρι και σήμερα, στην κορυφή του κόσμου των αμορτισέρ.

Αμορτισέρ σημαίνει ασφάλεια, καλό φρενάρισμα, ποιότητα κύλισης και στροφές με γερό πάτημα. Τα αμορτισέρ μαζί με τα ελαστικά είναι το 50% της οδήγησης του αυτοκινήτου, και η Bilstein σας το εξασφαλίζει με απόλυτη σιγουριά.
Η πείρα και η τεχνογνωσία των μηχανικών της Bilstein με περηφάνια σας παρουσιάζουν μία  σειρά αμορτισέρ, καθένα με εξατομικευμένα χαρακτηριστικά, σχεδιασμένα για να προσφέρουν λειτουργίες που καλύπτουν τις ανάγκες των οδηγών με εξατομικευμένη αίσθηση οδήγησης. Πιο απλά; Τα καλύτερα αμορτισέρ για το αυτοκίνητο σας είναι εδώ και υπάρχει ένα είδος για κάθε χρήση που επιθυμείτε. Εσείς ζητάτε και η Bilstein το κάνει πράξη μέσα από τα προϊόντα της.

 
Σα να βγήκε μόλις από τη γραμμή παραγωγής
Το BILSTEIN B4 προσφέρει την τέλεια οδηγική συμπεριφορά, ακριβώς όπως αυτή που θα αναμένατε από ένα αυτοκίνητο που μόλις βγήκε από την γραμμή παραγωγής. Ως εξάρτημα αντικατάστασης του εργοστασιακού με 100% πανομοιότυπα χαρακτηριστικά, το B4 αντιπροσωπεύει την ιδανική οδηγική εμπειρία και ασφάλεια ενός αυτοκινήτου, αποκαθιστώντας τα αρχικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα για μέγιστη πρόσφυση, χειρισμό ακριβείας και ασφάλεια.



Καλύτερο του αρχικού
Για όσους έχουν υψηλότερες απαιτήσεις από την εργοστασιακή ανάρτηση, προσφέρουμε το BILSTEIN B6. Το σύνθημα του είναι «καλύτερο του αρχικού» και αυτό τα συνοψίζει όλα. Το B6 είναι το ιδανικό αμορτισέρ πίεσης αερίου για όσους δεν συμβιβάζονται μεταξύ επιδόσεων και άνεσης και παράλληλα δεν θέλουν να αλλάξουν το ύψος του οχήματός τους. Θα αποκτήσετε καλύτερη δυναμική για άνετη οδήγηση στο δρόμο, που μεταφράζεται σε βέλτιστη πρόσφυση και σταθερότητα για κάθε μέρα καθώς και σε ακραίες καταστάσεις.

Περιηγηθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα και βρείτε τα δεκάδες προιόντα της εταιρίας για κάθε είδους οδηγική απόλαυση,από καθημερινή χρήση, μέχρι και off road διαδρομές. Κάντε κλικ εδώ και συμπληρώστε τη φόρμα με τη μάρκα αυτοκινήτου που οδηγείτε και βρείτε το καλύτερο αμορτισέρ με όλα τα χαρακτηριστικά και την τιμή.
 
Η εμπειρία της Bilstein για πάνω από 60 χρόνια στον τομέα του αρχικού εξοπλισμού και πάνω από 50 χρόνια στους αγώνες αυτοκινήτου κάνουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μοναδικά και εγγυημένα. Τα πολυάριθμα βραβεία καλύτερης μάρκας και οι πολλές επιτυχίες σε αγώνες αυτοκινήτου μιλούν από μόνα τους.


Επικοινωνία
Επωνυμία: ELECTRA HELLA`S S.A.
Διεύθυνση: 246 Συγγρού και Δαβάκη 17672 Καλλιθέα
Τηλ: +30 210 9531690-3
mailto[email protected]
Sitewww.electra-hellas.gr

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις