Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Βλέπεις πιο καθαρά; Οδηγείς καλύτερα

Διαβάστηκε από 6570 αναγνώστες - 16/10/2019

Τα μάκτρα υαλοκαθαριστήρων της Hella είναι μικροί βοηθοί τεράστιας σημασίας. Σας εξασφαλίζουν το καθαρότερο παρμπριζ ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Τέρμα η θολούρα, οι λεκέδες και το ενοχλητικό τρίξιμο.

Σίγουρα σου έχει τύχει να «πέσεις» σε καταιγίδα και οι υαλοκαθιαριστήρες σου αντί να σε βοηθούν, να κάνουν τη ζωή σου κόλαση. Σίγουρα σου έχει τύχει να μένουν γραμμές βρωμιάς ή θολούρα σε κάθε πέρασμα. Και ας μην μιλήσουμε για το τρομερά ενοχλητικό τρίξιμο. Πες όχι σε όλα τα παραπάνω, λέγοντας ναι στους υαλοκαθαριστήρες Hella.

Αντιληφθείτε τη διαφορά – με μάκτρα της HELLA

Χάρη στην επίστρωση γραφίτη του λάστιχου του μάκτρου μειώνεται αξιοσημείωτα η τριβή στις περιοχές επαφής μεταξύ του μάκτρου και του παρμπρίζ. Το αποτέλεσμα: ομοιόμορφη και αθόρυβη λειτουργία με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Η ιδανικά προλυγισμένη ελατηριωτή ράγα των μάκτρων υαλοκαθαριστήρα χωρίς άρθρωση αποτελεί εγγύηση για ομοιόμορφη κατανομή δύναμης σε κάθε σημείο του μπροστινού παρμπρίζ. Έτσι είναι εγγυημένη μία ιδανική απόδοση καθαρισμού. Η ομοιόμορφη άσκηση πίεσης αποτρέπει την υπερβολική φθορά και εγγυάται καθαρή ορατότητα. Χάρη στη βελτιστοποιημένη ως προς τη ροή και τον θόρυβο γεωμετρία ελαχιστοποιούνται στο μέγιστο οι αεροδυναμικοί θόρυβοι.
 


Για κάθε τύπο το κατάλληλο προϊόν!
Νεότερες σειρές, αλλά και οχήματα παλαιότερου έτους κατασκευής μπορούν να εξοπλίζονται με τα μάκτρα υαλοκαθαριστήρα χωρίς άρθρωση. Αναλόγως του βραχίονα υαλοκαθαριστήρα στο όχημα – ο κατάλληλος προσαρμογέας παραδίδεται μαζί με τη συσκευασία. Το πρόγραμμα μάκτρων υαλοκαθαριστήρων προσφέρεται σε έκδοση ενός τεμαχίου, με μήκη 340 – 700 mm. Έτσι ο πελάτης έχει τη δυνατότητα εφόσον χρειαστεί να αντικαθιστά μόνο ένα μάκτρο υαλοκαθαριστήρα. Για επιλεγμένα οχήματα προσφέρονται ειδικές συσκευασίες σετ. Έτσι επιτυγχάνεται κάλυψη αγοράς πάνω από 94%.

Μπείτε εδώ και δείτε περισσότερες πληροφορίες αλλά και όλη την διαθέσιμη γκάμα με ένα κλικ. Οδηγείστε ασφαλέστερα και με λιγότερο άγχος.


Με μια πλούσια γκάμα εξαρτημάτων κορυφαίας ποιότητας, όπως πρόσθετα φώτα, κόρνες, λαμπτήρες και μάκτρα, η HELLA συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην οδική ασφάλεια. Κάθε προϊόν της HELLA διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα και απόδοσή του. Εγγυημένα
 
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: ELECTRA HELLA`S S.A.
Διεύθυνση: 246 Συγγρού και Δαβάκη 17672 Καλλιθέα
Τηλ: +30 210 9531690-3
mailto[email protected]
Sitewww.electra-hellas.gr

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις