Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Για γνήσια μεταχειρισμένα και aftermarket ανταλλακτικά

19/10/2020

Ότι μάρκα αυτοκινήτου και αν έχεις στην κατοχή σου, ότι είδους ανταλλακτικό και αν ψάχνεις, η Parts4U θα σου προσφέρει την κατάλληλη λύση με υπευθυνότητα αξιοπιστία και πάντα στην πιο συμφέρουσα τιμή.

Η επιχείρηση ΑΓΟΥΡΑΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - PARTS4U δραστηριοποιείται στον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτου από το 1987 με έδρα το Μεσαίο Θεσσαλονίκης.
 
Μέσα από την τεράστια εμπειρία αλλά και τεχνογνωσία που έχουν αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, έχουν καταφέρει να βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων των πελατών, προσφέροντας αξιοπιστία, υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση και εγγυημένο αποτέλεσμα.

Στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία ότι και αν ψάχνετε για το αυτοκίνητό σας με την λίστα των ανταλλακτικών να είναι ατελείωτη. Η γκάμα τους διαθέτει από ανταλλακτικά μηχανικά και ολόκληρα τροπέτα, μέχρι ηλεκτρολογικά και ανταλλακτικά φανοποιείας.   
 
Με γραπτή εγγύηση 3 μηνών για όλους τους κινητήρες, η Parts4U εγγυάται, με αξιοπιστία και ποιότητα, την εύρυθμη λειτουργία του οχήματός σας.

Αν θέλετε να γλιτώσετε χρόνο και χρήμα μπορείτε να παραγγείλετε τηλεφωνικά το ανταλλακτικό που επιθυμείτε και να έρθει στη πόρτα του σπιτιού σας. Όλα τα ανταλλακτικά και αξεσουάρ αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα, ενώ υπάρχουν δύο δρομολόγια εντός πόλης, καθημερινά.
 
Επιπλέον, η Parts4U αγοράζει το παλαιό σας όχημα και αναλαμβάνει τη μεταφορά του, ακόμα και αν είναι ακινητοποιημένο, φροντίζοντας για την οριστική διαγραφή του.
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: 15ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Κιλκίς Μεσαίο ΤΚ 54500
Τηλέφωνο: 2310786530
E-mail: [email protected]
Site: https://www.parts4u.gr/el/
FB page: Parts4U

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις