Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η επαγγελματική απολύμανση εξασφαλίζει ασφαλή επιστροφή στους δρόμους

8/5/2020

Η επαγγελματική απολύμανση είναι αναγκαία σε όλα τα οχήματα ώστε να διασφαλιστεί η υγεία των επιβατών. Η Γεννήτρια όζοντος X-PRO είναι το κατάλληλο εργαλείο για σωστή απολύμανση όλων των οχημάτων.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου υγείας για αυξημένη υγειονομική προστασία την κρίσιμη αυτή περίοδο, η απολύμανση και η υγιεινή των χώρων εργασίας και των οχημάτων, είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια και των μηχανικών και των επιβατών.

Στη γειτονική μας Ιταλία οι ανάγκες για προιόντα που θα διασφάλιζαν τη μέγιστη ασφάλεια στους εργαζόμενους των συνεργείων συντήρησης  αυτοκινήτων κινητοποίησε την εταιρία ΟΡ -  που κατασκευάζει ανταλλακτικά και εξυπηρετεί πάνω από 60.000 συνεργεία σε όλη την Ευρώπη -   ή οποία ανταποκρίθηκε άμεσα με το συγκεκριμένο προιόν που ονόμασαν Χ PRO SAFETY.

Χάρη στην γεννήτρια όζοντος της OP, ο επαγγελματίας έχει τη δυνατότητα μέσα  10 λεπτά  να απολυμάνει την καμπίνα του εκάστοτε οχήματος και να προχωρήσει στις προγραμματισμένες εργασίες. Σε λίγα μόνο λεπτά η κάθε επιχείρηση εξασφαλίζει σε όλο το προσωπικό συνθήκες εργασίας απόλυτα ασφαλείς, σε περίοδο που η υγιεινή  είναι πρώτιστη ανάγκη και ο περιορισμός της πανδημίας προσωπική ευθύνη όλων μας.

Η γεννήτρια όζοντος X-PRO είναι το απαραίτητο εργαλείο για τον επαγγελματία (συνεργεία αυτοκίνητων,εταιρίες ενοικιάσεων, ΤΑΧΙ, κ.α). Είναι ειδικά σχεδιασμένη για απολύμανση οχημάτων, είναι μέλος της σειράς προϊόντων OP X-PRO SAFETY που ειδικεύονται στον καθαρισμό και την απολύμανση του εργασιακού περιβάλλοντος.

Επιστημονικές μελέτες υποστηρίζουν ότι η απολύμανση με όζον είναι έως και 2000 φορές πιο αποτελεσματική από τις συμβατικές μεθόδους, στην εξουδετέρωση αλλεργιογόνων οργανισμών, μικροβίων, και μούχλας, μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο έκθεσης στους ιούς.



Το όζον έχει ισχυρές απολυμαντικές και αποστειρωτικές ιδιότητες χάρη στην οξειδωτική του δράση που είναι ικανή να εξουδετερώσει βακτήρια, μούχλα και ιούς. Η εφαρμογή του σε αέρια μορφή ενδείκνυται για υγειονομικές εφαρμογές, καθώς με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή εξάπλωση σε όλες τις επιφάνειες ανεξάρτητα από τη δυσκολία πρόσβασης σε αυτές, παρέχοντας αποτελεσματική απολύμανση που διαρκεί.

Απολυμαίνει κάθε τύπο επιφάνειας, διεισδύει βαθιά στα υφάσματα, στο σύστημα εξαερισμού  και όλα τα σημεία με δύσκολη πρόσβαση. Το σημαντικότερο είναι ότι δρα άμεσα και 100% οικολογικά.

Η απολύμανση του χώρου των επιβατών με τη Γεννήτρια όζοντος X-PRO, επιτρέπει στον τεχνικό να πραγματοποιήσει τις εργασίες συντήρησης και επισκευής με απόλυτη ασφάλεια και να επιστρέψει στον οδηγό το όχημα καθαρό από οποιαδήποτε μόλυνση. Δεν υπάρχει καμία παρενέργεια για τους επιβάτες, αφού το όζον (O3) ανήκει στα ασταθή αέρια. Τα ασταθή αέρια κατά την απελευθέρωσή τους στο περιβάλλον διασπώνται σε οξυγόνο (O2) χωρίς να αφήνουν κανένα ίχνος από χημικά κατάλοιπα ή τοξικά υποπροϊόντα όπως άλλα απολυμαντικά.
 
Επικοινωνία:
Επωνυμία: Δ. Κάκνος Α.Ε
Διέυθυνση: Καομούλη 87 Αθήνα
Τηλ: 210 9271002
Website: www.opelkaknos.gr

 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις