Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Μάθε τα πάντα για τη νανοτεχνολογία

Μάθε τα πάντα για τη νανοτεχνολογία

Διαβάστηκε από 8772 αναγνώστες - 15/9/2022

Ο ιδιοκτήτης της RS Nanotechnology Ελευθέριος Παλαιοδήμος, αναλύει τα πάντα γύρω από τα προϊόντα νανοτεχνολογίας και τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία του με στόχο την άριστη κατάσταση του οχήματος σας και όχι μόνο.

Η RS Nanotechnology δραστηριοποιείται στον χώρο της προστασίας οχημάτων και κτιριακών εγκαταστάσεων με την χρήση προϊόντων καθαρής νανοτεχνολογίας. Συνεργάζεται αποκλειστικά με την NANO4LIFE ως πιστοποιημένος εφαρμοστής προϊόντων νανοτεχνολογίας , η οποία και συγκαταλέγεται στους κορυφαίους κατασκευαστές προϊόντων νανοτεχνολογίας για οικιακή, εμπορική και βιομηχανική χρήση. Ο ιδιοκτήτης της RS Nanotechnology Ελευθέριος Παλαιοδήμος απαντάει σε καίριες ερωτήσεις γύρω από την προστασία με την χρήση νανοτεχνολογίας. 


Ε: Πείτε μας λίγα λόγια για εσάς και πως ασχοληθήκατε με τα προϊόντα νανοτεχνολογίας

Α: Δραστηριοποιούμαι στον χώρο του αυτοκινήτου 30 χρόνια. Έχοντας πάντα έντονο ενδιαφέρον για τις τεχνολογικές εξελίξεις και παρακολουθώντας τις νέες και καινοτόμες πρακτικές, συνάντησα την νανοτεχνολογία και τα μοναδικά πλεονεκτήματά της. Με τα προϊόντα καθαρής νανοτεχνολογίας της εταιρείας Nano4life με την οποία συνεργάζομαι αποκλειστικά έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Ε: Τι είναι τα προϊόντα νανοτεχνολογίας της Nano4life και που μπορούν να χρησιμοποιηθούν;

Α: Πρόκειται για οικολογικά προϊόντα υγρής μορφής τα οποία προσφέρουν αδιαβροχοποίηση και αντιχαρακτική προστασία. Εφαρμόζονται με ψεκασμό ή επάλειψη  σχεδόν σε όλες τις επιφάνειες, όπως μέταλλα, τζάμι, πέτρα, ξύλο, ύφασμα κλπ. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά έχοντας πολυετή διάρκεια. Έτσι, έχουμε την δυνατότητα να διατηρήσουμε σε άριστη κατάσταση το όχημα μας, το σκάφος μας αλλά και πολλά σημεία του σπιτιού μας. Επίσης είναι σημαντικό να αναφέρω ότι για εμάς στην RS Nanotechnology lpt η οικολογική δράση είναι ιδιαίτερα σημαντική. Τα προϊόντα της Nano4life παρέχουν την δυνατότητα μείωσης κατά 90% της χρήσης χημικών καθαριστικών ουσιών. Τέλος, πρόκειται για προϊόντα ελληνικής εταιρείας αναγνωρισμένα παγκοσμίως, καθώς εξάγονται σε περισσότερες από 40 χώρες.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ε: Πως ξεχωρίζω εάν ένα προϊόν νανοτεχνολογίας είναι καλό;

Α: Προκειμένου ο καταναλωτής να είναι σίγουρος ότι χρησιμοποιεί ποιοτικά προϊόντα νανοτεχνολογίας, καλό είναι να ελέγχει τις πιστοποιήσεις που τα συνοδεύουν. Τα προϊόντα της Nano4life έχουν περισσότερες από 30 πιστοποιήσεις τεχνικού ελέγχου από αξιόπιστους διεθνείς οργανισμούς και κρατικούς φορείς που εγγυώνται το αποτέλεσμα και έχουν κατατάξει την Nano4life μέσα στις 10 εταιρείες με τα πιο καινοτόμα προϊόντα παγκοσμίως.

Ε: Ποιες υπηρεσίες προσφέρει η RS Nanotechnology lpt και σε ποιους απευθύνεται;

Α: Η RS Nanotechnology lpt προσφέρει εφαρμοσμένες εργασίες αντιχαρακτικής προστασίας και αδιαβροχοποίησης κατά κύριο σε οχήματα (αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα, σκάφος) αλλά και σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους σε προσιτές τιμές. Διαθέτουμε υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης τόσο στην γνώση όσο και στην εφαρμογή των προϊόντων νανοτεχνολογίας της Nano4life. Καθώς η προστασία αλλά και η μακροχρόνια συντήρηση του οχήματος, της κατοικίας ή του επαγγελματικός χώρου είναι σημαντικά για τον καθένα, οι υπηρεσίες μας αφορούν τους πάντες και μπορούν να καλύψουν ποικίλες ανάγκες.


Ε: Υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να χρησιμοποιήσει κάποιος προϊόντα νανοτεχνολογίας;

Α: Όχι, δεν απαιτείται κάτι συγκεκριμένο. Το σημαντικό είναι να κατανοήσει κάποιος τα οφέλη που θα έχει κάνοντας χρήση των προϊόντων  νανοτεχνολογίας και να απευθυνθεί σε κάποιον εξειδικευμένο επαγγελματία για να καλύψει την ανάγκη του. 


Ε: Με τι τρόπο εγγυάται η RS Nanotechnology lpt την επιτυχία των εργασιών και πόσο κοντά είναι στον πελάτη μετά την πώληση;

Α: Αρχικά, δουλεύουμε με ένα πολύ δυνατό και αξιόπιστο προϊόν! Στην RS Nanotechnology lpt δίνουμε μεγάλη έμφαση στην μεθοδική, λεπτομερή και ποιοτική εργασία. Προσπαθούμε να καταλάβουμε την ανάγκη του κάθε πελάτη ξεχωριστά και να καλύψουμε αυτό που επιθυμεί. Θέλουμε οι πελάτες μας να είναι η διαφήμισή μας μέσα από τις υπηρεσίες που τους έχουμε προσφέρει! Και φυσικά, προσφέρουμε γραπτή 10ετή εγγύηση στις υπηρεσίες αντιχάραξης που είναι και η μεγαλύτερη στην ελληνική αγορά.

Ε: Ποια τα σχέδια σας για το μέλλον και πως σκέφτεστε να τα υλοποιήσετε;

Α: Ξέροντας ότι προσφέρουμε αξιόπιστα αποτελέσματα στην συντήρηση και προστασία οχημάτων και κτιρίων, στόχος μας είναι να φέρουμε τις υπηρεσίες μας κοντά σε όσο το δυνατόν περισσότερους καταναλωτές μέσα από ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο  καταστημάτων και εξειδικευμένων επαγγελματιών.
 


Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση:  Αναγεννήσεως 25 Υμηττός ΤΚ 172 37
Τηλέφωνο: 210 9766636
email: [email protected]
Website
Facebook
Youtube

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε