Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

#Μένουμε Σπίτι με Heleco

13/4/2020

Με πάνω από 10 χρόνια εμπειρία στο φωτισμό τεχνολογίας LED, η HELECO προσφέρει στους πελάτες της, ολοκληρωμένες λύσεις φωτισμού σε όλο το φάσμα εφαρμογών.

Με πάνω από 10 χρόνια εμπειρία στο φωτισμό τεχνολογίας LED, η HELECO προσφέρει στους πελάτες της, ολοκληρωμένες λύσεις φωτισμού σε όλο το φάσμα εφαρμογών.

Από οποιαδήποτε επαγγελματική εφαρμογή εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων, (γραφεία, καταστήματα, εργοστάσια, γήπεδα, πλατείες, δρόμοι, παρκινγκ), μέχρι εξειδικευμένες λύσεις για το αυτοκίνητο, τη μηχανή ή κάθε επαγγελματικό όχημα.

Η Heleco είναι εδώ για να προσφέρει τη συσσωρευμένη εμπειρία της με προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξίας, στοχεύοντας στην άριστη υποστήριξη του κάθε πελάτη της, Ιδιώτη ή Επαγγελματία.

Ενισχύοντας της προϊοντική της γκάμα, πλέον διαθέτει και πλήρη σειρά έξυπνων συσκευών Wi-Fi (λάμπες, διακόπτες, πρίζες, πολύπριζα κλπ) για να μετατρέψουμε το σπίτι μας εύκολα σε μια πλατφόρμα άνεσης και ασφάλειας.
 
Όσο αναμένουμε το τέλος της καραντίνας και καθώς η οδική ασφάλεια είναι μια από τις βασικές παραμέτρους της φιλοσοφίας της Heleco στην επιλογή των προϊόντων, είναι μια καλή ευκαιρία να αναβαθμίσουμε το φωτισμό του αυτοκινήτου ή της μηχανής μας σε LED. Με τουλάχιστον διπλάσιο φωτισμό από τις συμβατικές λάμπες και με εγγύηση που ξεκινάει από τα 2 χρόνια, με τις παρακάτω προσφορές, η HELECO
κάνει ακόμα πιο προσιτά τα κορυφαία προϊόντα της LED στο χώρο του αυτοκινήτου.
 
1η Προσφορά / Μοντέλο VL-5


 
Με κάθε αγορά ενός σετ λάμπες (πορείας/προβολείς) VL-5
Δώρο ένα σετ λάμπες Τ10 5SMD canbus
(Ιδανικές για: φώτα θέσης, πινακίδας, πλαφονιέρας)
 
2η Προσφορά / Μοντέλο VL-2


 
Με κάθε αγορά ενός σετ λάμπες (πορείας/προβολείς)  H4/VL-2
Δώρο ένα σετ λάμπες BAY15d ή T20d canbus
(Ιδανικές για: φώτα ημέρας, φωτα φρένων, κ.α.)

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα led οχημάτων στο ηλεκτρονικό της κατάστημα https://eshop.heleco.gr  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις