Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέο e-Agora: Βρες τον καλύτερο επαγγελματία της περιοχής σου

Διαβάστηκε από 7971 αναγνώστες - 30/6/2020

Στο νέο ηλεκτρονικό e-Agora που κυκλοφορεί θα βρείτε τα πιο hot θέματα γύρω από την συντήρηση του αυτοκινήτου και όχι μόνο. Συμβουλές, προτάσεις και ειδικά αφιερώματα εντελώς δωρεάν και με ένα κλικ στην οθόνη σας.

Στο νέο ηλεκτρονικό τεύχος e-Agora που κυλοφορεί εντελώς δωρεάν και μπορείτε να απολαύσετε με ένα κλικ εδώ, θα βρείτε τα πιο hot θέματα γύρω από την συντήρηση του αυτοκινήτου και όχι μόνο.

Αυτή την εβδομάδα θα βρείτε: 
  • Ποιες μετατροπές μπορείτε να κάνετε στο αυτοκίνητο σας; Body Kits, προγράμματα εγκεφάλου και πολλά ακόμη που θα σας κάνουν να το ανεβάσετε επίπεδο.
  • Ελέγξτε μόνοι σας την κατάσταση του ρουλεμάν τροχού. Δείτε μερικά tips για να καταλάβετε εάν πρέπει να πάτε συνεργείο πριν τις διακοπές σας.
  • Δείτε ποιες συνήθειες κόβουν χρόνια από τα ελαστικά σας και σας αδειάζουν το πορτοφόλι χωρίς να το ξέρετε.
  • Αποκαλύπτουμε βήμα – βήμα τη διαδικασία καθαρισμού υφασμάτινης οροφής σε κάμπριο. Εύκολα, ακίνδυνα και με λίγα ευρώ θα το κάνετε καινούργιο.
  • Μάθετε τα πάντα γύρω από το σύστημα διεύθυνσης και τις πιθανές βλάβες του. Κρεμαγιέρα και πολλά ακόμα που οφείλετε να γνωρίζετε για να μην τη πατήσετε.

Μαζί και το ειδικό ένθετο: Βρες της καλύτερες υπηρεσίες και τους καλύτερους επαγγελματίες της περιοχής σου!

Απολαύστε όλα τα παραπάνω θέματα και πολλά ακόμα, εντελώς δωρεάν στο νέο ιντερνετικό περιοδικό που «κυκλοφορεί». Το e-Agora είναι εδώ
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις