Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέο e-Agora: Βρες τον καλύτερο επαγγελματία της περιοχής σου

13/7/2020

Στο νέο ηλεκτρονικό e-Agora που κυκλοφορεί θα βρείτε τα πιο hot θέματα γύρω από την συντήρηση του αυτοκινήτου και όχι μόνο. Συμβουλές, προτάσεις και ειδικά αφιερώματα εντελώς δωρεάν και με ένα κλικ στην οθόνη σας.

Στο νέο ηλεκτρονικό τεύχος e-Agora που κυκλοφορεί εντελώς δωρεάν και μπορείτε να απολαύσετε με ένα κλικ εδώ, θα βρείτε τα πιο hot θέματα γύρω από την συντήρηση του αυτοκινήτου και όχι μόνο.

Αυτή την εβδομάδα θα βρείτε: 
  • Οι μετακινήσεις στη πόλη, σας έχουν γεμίσει το αυτοκίνητο μικροβαθουλώματα και γρατζουνιές; Δείτε πως θα τα εξαφανίσετε όλα γρήγορα και οικονομικά.
  • Δείτε πως μπορείτε να μειώσετε έως και 50% το κόστος των ανταλλακτικών σας με την χρήση ΟΕΜ. Ποια η διαφορά τους σε σύγκριση με τα υπόλοιπα; Γιατί να τα ζητήσετε;
  • Ανακαλύπτουμε τον άμεσο συσχετισμό κατανάλωσης και ελαστικών. Δείτε γιατί καίτε περισσότερο και πως θα το αντιστρέψετε.
  • Με τον καύσωνα να είναι προ των πυλών, δείτε με ποιους απλούς και έξυπνους τρόπους θα απογειώσετε την απόδοση του a/c.
  • Δείτε βήμα – βήμα πως θα καθαρίσετε μόνοι σας με ασφάλεια και άνεση τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας.
 

Μαζί και το ειδικό ένθετο: Βρες της καλύτερες υπηρεσίες και τους καλύτερους επαγγελματίες της περιοχής σου!

Απολαύστε όλα τα παραπάνω θέματα και πολλά ακόμα, εντελώς δωρεάν στο νέο ιντερνετικό περιοδικό που «κυκλοφορεί» κάθε Δευτέρα. Το e-Agora είναι εδώ
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις