Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ο καλύτερος τρόπος για να προστατεύσεις το αυτοκινητό σου

16/4/2020

35 χρόνια εμπειρίας της Bearlock στην περιοχή των συστημάτων ασφαλείας έχουν δώσει καρπούς με την δημιουργία τεχνολογικώς προηγμένων προϊόντων που εξασφαλίζουν ασφάλεια σε εκατομμύρια χρήστες αυτοκινήτων.

Η εταιρία Bear-Lock είναι ο παγκόσμιος κατασκευαστής μηχανισμών μπλοκαρίσματος μηχανικών κιβωτίων ταχυτήτων. Η γκάμα περισσότερων από 2000 ρin & bolt μηχανισμών μπλοκαρίσματος εξακολουθεί να διευρύνεται με νέες κατασκευές που προσαρμόζονται σε νεοεμφανιζόμενα μοντέλα.

Ο Bear-Lock μηχανισμός μπλοκαρίσματος έχει αναγνωριστεί από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς και κατασκευαστές αυτοκινήτων στην Πολωνία όπως: Alfa Romeo, Αudi, Chevrolet, Citroen, Dacia, Fiat, Lancia, Lexus, Opel, Renault, Seat, Skoda, Toyota και Volkswagen. Η επιτυχία της Bear-Lock εταιρείας έχει τοποθετήσει τα συστήματα ασφαλείας μας στη λίστα των γνήσιων αξεσουάρ της Skoda Auto Polska. Μοντέρνος μηχανολογικός εξοπλισμός και εξειδικευμένο προσωπικό εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας. Από το 1998 η εταιρεία έχει πιστοποιητικό IS0 το οποίο παρέχει τυποποίηση και ακρίβεια στην παραγωγή των συστημάτων ασφαλείας μας.
 
Η εταιρία προσφέρει δύο ομάδες συστημάτων ασφαλείας.
  • Ο παραδοσιακός ρin μηχανισμός μπλοκαρίσματος, που τοποθετείται εσωτερικά της κονσόλας του αυτοκινήτου. Αυτή την στιγμή υπάρχουν πάνω από 2000 ρin μηχανισμοί μπλοκαρίσματος, κυρίως με προσαρμογή πλαισίου, οι οποίοι τοποθετούνται σε υπάρχοντες βίδες και ανοίγματα ώστε να περιορίζουν στο ελάχιστο την επέμβαση στην αρχική κατασκευή του αυτοκινήτου.
  • Μηχανισμός μπλοκαρίσματος με μοντέρνες και αισθητικές κλειδαριές. Το στοιχείο κλειδώματος έχει εξοπλιστεί με κλειδαριά η οποία έχει γίνει ένα μέλος με τον μηχανισμό μπλοκαρίσματος , μειώνοντας τις κινήσεις για το κλείδωμα του συστήματος . Αυτός ο τύπος κατασκευής κάνει τους μηχανισμούς μπλοκαρίσματος εύκολους στην χρήση και πολύ εργονομικούς.

Επίσης, συγκεκριμένα για το Smart που αποτελεί συχνό στόχο κλοπών, υπάρχουν αξιόπιστες προτάσεις ενίσχυσης της αντικλεπτικής προστασίας, είτε στο λεβιέ ταχυτήτων είτε στον άξονα του τιμονιού.
 
Επικοινωνία
Διεύθυνση: Αυλώνος 102, 104 43 Σεπόλια ΑΘΗΝΑ
Τηλ: +30 211 401 0235 Κιν.: +30 698 905 0733 Κιν.: +30 693 403 7909
e-mail : [email protected]
Site: http://www.bearlock-wm.eu/el
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις